Από τον Ολυμπιακό εξαρτάται του Πελέ

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÅÑÃÏÔÅËÇÓ-ÐÁÏ / CUP / ERGOTELIS-PANATHINAIKOSΑπό τον Ολυμπιακό εξαρτάται η μεταγραφή του Πελέ, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να ντυθεί τον Γενάρη στα ερυθρόλευκα, και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα με την έλευση του Ζόρζε Μέντες.
Η υπόθεση του Πορτογάλου μέσου εξαρτάται καθαρά από τους Πειραιώτες. Οικονομική διαφορά ανάμεσα στους δύο συλλόγους δεν υφίσταται, με τους Κρητικούς να αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ.
Το πρόβλημα έγκειται στο πότε θα γίνει η μεταγραφή. Αυτή τη στιγμή το «ερυθρόλευκο» ρόστερ είναι πλήρες και αυτός είναι ο λόγος που οι διοικούντες ρίχνουν τους τόνους, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα αποκτηθεί ο 26χρονος παίκτης τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Όσον αφορά την προοπτική να γίνει το καλοκαίρι η μεταγραφή, είναι σαφώς περισσότερες οι πιθανότητες. Πρώτον ο Εντινγκά είναι δανεικός από τη Μονακό, ενώ μπορεί να φτάσουν προτάσεις από το εξωτερικό για παίκτες όπως ο Μασάντο ή ο Σάμαρης.
Από την πλευρά του, ο Πελέ έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα του πως θέλει να φύγει τον Ιανουάριο. Τα πράγματα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν μετά τον αγώνα με την Άντερλεχτ.