Ανοίγει τις πύλες της η ανθοκομική έκθεση στην Κηφισιά

3271F4B07FDB8DA78FDB9E47A729C57AΜέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικό για την Αττική, στο Άλσος Κηφισιάς, «Δημήτρης Ζωμόπουλος» οι ανθοπαραγωγοί θα εκθέσουν τα ωραιότερα φυτά στις καλύτερες τιμές.

Η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ανοίγει τις πύλες της, για να προσφέρει ένα παράδεισο χρωμάτων και αρωμάτων, την Τετάρτη 23 Απριλίου ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 24 Απριλίου, στις 8 το βράδυ.

Ένας από τους σκοπούς της διοργάνωσης, που επίκεντρο έχει το λουλούδι, την ενασχόληση του ανθρώπου γύρω από αυτό και το φυσικό περιβάλλον, είναι να μεταδώσει αισιόδοξα μηνύματα για ένα καλύτερο αύριο στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, η πρόεδρος, Ελευθερία Λιαπάκη και το Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, θα παρουσιάσουν και φέτος, στην 60η Ανθοκομική Έκθεση, μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Τα εκθεσιακά περίπτερα έχουν στόχο να δώσουν ιδέες για το πώς θα φτιάξουμε τον κήπο και τη βεράντα μας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο επιλέγοντας φυτά και λουλούδια από τα 2.000 και πλέον, είδη φυτών, κυρίως ελληνικής παραγωγής. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσα στα αρώματα και τα χρώματα του Άλσους Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Μέχρι την Κυριακή 11 Μαΐου, που θα διαρκέσει η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η πόλη μας θα συμμετέχει σε μια ξεχωριστή γιορτή της άνοιξης στην οποία αξίζει να δώσουμε όλοι το «παρών».

Οι ανθοπαραγωγοί και οι γεωπόνοι του δήμου Κηφισιάς προσφέρονται να ξεναγήσουν τους επισκέπτες και να τους γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο της ανθοκομίας. Να προτείνουν φυτά στις καλύτερες δυνατές τιμές και να δώσουν συμβουλές για τη συντήρησή τους.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 23 Απριλίου από τις 10.00 έως τις 22.00 και η τιμή εισόδου θα είναι 1,5 ευρώ.