Ανάλογη συνέχεια θέλουν στην ΑΕΚ

à ÅÈÍÉÊÇ / ÌÁÍÄÑÁÉÊÏÓ -ÁÅÊΙκανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ για τη νίκη επί του Μανδραϊκού στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, αλλά και πίστη πως η συνέχεια μπορεί να είναι πολύ καλύτερη.
Το ζητούμενο επετεύχθη, ήτοι η κατάκτηση των τριών βαθμών, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν πως η «Ένωση» με το βάρος της φανέλας που κουβαλά, αλλά και το ρόστερ που διαθέτει μπορεί και πρέπει να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια. Οι κιτρινόμαυροι κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο υπήρχαν αρκετά «νεκρά» διαστήματα, δεν «καθάρισαν» το ματς όσο γρήγορα μπορούσαν και κινδύνευσαν ακόμη και με ισοφάριση. Τελικά τα υπέροχα γκολ των Σταθάκη και Πλατέλλα (που το αφιέρωσε στη θεία του, η οποία απεβίωσε πρόσφατα) έφταναν για να γίνει η δουλειά.
Ο Τραϊανός Δέλλας εκτιμά πως όταν φύγει το άγχος του ξεκινήματος στην τρίτη κατηγορία, ενσωματωθούν καλύτερα οι παίκτες που αποκτήθηκαν καθυστερημένα κι επανέλθουν Ρόβας και Γεωργέας που απουσίαζαν χθες λόγω τιμωρίας, η ομάδα του θα μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα.