Ανακοίνωσε Χαλίλοβιτς η Μπαρτσελόνα

YFUY8Tην απόκτηση του Άλεν Χαλίλοβιτς για την επόμενη πενταετία ανακοίνωσε την Πέμπτη (27/3) η Μπαρτσελόνα, με το κόστος της μεταγραφής του να αγγίζει τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επίσημα την Πέμπτη (27/3) την απόκτηση του Άλεν Χαλίλοβιτς, ο οποίος υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς. Ο 17χρονος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου, ενώ χαρακτηρίζεται από τους συμπατριώτες του ως ο “νέος Λούκα Μόντριτς”.

Το κόστος της μεταγραφής του νεαρού μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα ενταχθεί αρχικά στην Μπαρτσελόνα Β’, άγγιξε τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ και θα αυξηθεί σε περίπτωση που ο Κροάτης φτάσεις συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και συγκεκριμένες διακρίσεις. Ο Χαλίλοβιτς, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετρά ήδη τρεις συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος και μου είναι δύσκολο να περιγράψω πώς αισθάνομαι. Ευχαριστώ πολύ τη Ντιναμό, που θα είναι για πάντα η πρώτη μου αγάπη και η ομάδα στην οποία τα όνειρά μου άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα. Η Μπαρτσελόνα είναι κάτι ξεχωριστό, αγαπώ αυτή την ομάδα από μικρό παιδί και είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της. Τώρα θέλω να κατακτήσω το νταμπλ με τη Ντιναμό και μετά θα αφοσιωθώ στη νέα μου ομάδα”.