Αλαφούζος ο “κυανόκρανος”! Στηρίζει και Γιαννακόπουλο και Μπαλτάκο

Ο Γιάννης Αλαφούζος ναι μεν χαρακτήρισε καλοδεχούμενη την ενδεχόμενη έλευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη, αλλά παράλληλα χειροκρότησε τη δουλειά του Δημήτρη Μπαλτάκου στη θέση του προέδρου. Θυμίζουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είχε τονίσει ότι θα στηρίξει τον Ερασιτέχνη μόνο με ένα διοικητικό σχήμα της εμπιστοσύνης του και με τον κ. Μπαλτάκο δεν έχει καλή σχέση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ σχολίασε τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό τονίζοντας: “Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία και είναι χρέος όλων μας να την εκμεταλλευτούμε” και πρόσθεσε στηρίζοντας τις προσπάθειες που γίνονται για το γήπεδο του “τριφυλλιού” στο Γουδή: “Οι ενέργειες που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες από τη σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη στο γηπεδικό ζήτημα, ανοίγουν χαραμάδα αισιοδοξίας”.

Διαβάστε τη δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

“Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη, τα τελευταία χρόνια έδωσαν σκληρές μάχες, τη στιγμή που κανείς άλλος δεν ήθελε να τις δώσει. Έχω πειστεί, προσωπικά, για τις καλές τους προθέσεις, που φαίνεται και από τη στάση που τηρούν ενόψει των εξελίξεων. Η έλευση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα διοικητικά του Ερασιτέχνη είναι καλοδεχούμενη από όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί, νέοι και παλαιοί παράγοντες, θα συμβάλουν για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια.

Άλλωστε, οι ενέργειες που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες από τη σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη στο γηπεδικό ζήτημα, ανοίγουν χαραμάδα αισιοδοξίας. Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία και είναι χρέος όλων μας να την εκμεταλλευτούμε. Αυτό σημαίνει να αξιοποιηθούν και στη συνέχεια εκείνα τα στελέχη που έφεραν πρόοδο σε αυτό το δύσκολο πεδίο. Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ελπίζει ότι θα υπάρξει ουσιαστική συνδρομή εκτός από τη δική της, ώστε ο Ερασιτέχνης να γίνει και πάλι ισχυρός. Η έλευση του κ. Γιαννακόπουλου είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει, ώστε η ΠΑΕ να μην είναι ο μόνος βασικός χορηγός του Ερασιτέχνη, προκειμένου να επιστρέψει με ασφάλεια στις μεγάλες επιτυχίες”.

Πηγη newsit.gr