Άγνωστα «τιτιβίσματα» θα εμφανίζονται στο Twitter

49EB33B03F887F2829349052C9661D11

Οι χρήστες θα βλέπουν tweets από λογαριασμούς που δεν ακολουθούν

«Τιτιβίσματα» από λογαριασμούς που δεν ακολουθούν, βλέπουν πλέον οι χρήστες του Twitter, μετά από αλλαγές που έφερε το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

«Πρόσφατα κάναμε πειράματα για την προβολή διαφορετικών τύπων περιεχομένου στην timeline: προτεινόμενα tweets, λογαριασμούς και θέματα», δήλωσε ο Trevor O’Brien, στέλεχος της εταιρείας.

«Οι δοκιμές υπέδειξαν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν να βλέπουν tweets από λογαριασμούς που πιθανόν να μην ακολουθούν, βάσει δεδομένων, όπως η δραστηριότητα από χρήστες που ακολουθείς, τη δημοφιλία των tweets και πώς οι άνθρωποι στο δίκτυό σου αλληλεπιδρούν μεταξύ τους», προσέθεσε εξηγώντας με ποια κριτήρια εμφανίζονται «τιτιβίσματα» από λογαριασμούς που δεν ακολουθούμε.

Έτσι, πλέον οι χρήστες δεν θα βλέπουν μόνο από λογαριασμούς που ακολουθούν (και διαφημιστικά). Αντίθετα, θα εμφανίζονται tweets που έχουν επισημανθεί σαν «αγαπημένα» από άλλους χρήστες ή τα πιο δημοφιλή της ημέρας.

Μετά την ανακοίνωση των αλλαγών, αρκετοί χρήστες έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τις αλλαγές, με μηνύματα όπως «Σας παρακαλώ όχι», «Έχω ήδη αυτό το χαρακτηριστικό. Ονομάζεται Facebook».