Αυτό θεωρείται το “πιο υγιεινό μπαχαρικό στον κόσμο” – Δείτε πόσα προσφέρει στην υγεία!

Πρόσφατα, η επιστήμη έχει αρχίσει να επιβεβαιώνει αυτό που οι Ινδοί ξέρουν εδώ και αιώνες, σχετικά με τις πολύτιμες φαρμακευτικές ιδιότητες της ρίζας αυτής.

Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει γεύση και χρώμα σε σκόνες κάρυ, μουστάρδες, βούτυρα και τυριά. Αλλά η ρίζα του χρησιμοποιείται επίσης ευρέως και στην ιατρική

Πηγη newsit.gr