Αυτή είναι η 13χρονη που έχασε τη ζωή της από τις αναθυμιάσεις από το μαγκάλι [εικόνα]

sara-magkali-570

Χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, ένα κορίτσι 13 ετών έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να ζεσταθεί. Η 54χρονη μητέρα του άτυχου κοριτσιού είναι άνεργη και στο σπίτι τους στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης δεν είχαν ούτε θέρμανση, ούτε ρεύμα. Λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας αναγκάστηκαν μητέρα και κόρη να ανάψουν ένα μαγκάλι με κάρβουνα προκειμένου να ζεσταθούν.

Το μαγκάλι με τις αναθυμιάσεις έκανε την 54χρονη μητέρα να λιποθυμήσει μετά τις 22:00 περίπου το βράδυ και όταν μια ώρα μετά ανέκτησε τις αισθήσεις της, βρήκε τη 13χρονη Σάρα λιπόθυμη. Η μητέρα κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονές της. Το κορίτσι όμως είχε ήδη φύγει από τη ζωή. Η μικρή Σάρα «έφυγε» στον ύπνο της πνιγμένη από αναθυμιάσεις που τις προκάλεσε αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Συγγενικά πρόσωπα, γνωστοί, φίλοι και συμμαθητές της 13χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν τι έγινε και ότι οι δύο γυναίκες ζούσαν σε τέτοιες απάνθρωπες συνθήκες.

Η μητέρα αρνείται το σκηνικό της τραγωδίας

Η 54χρονη, ισχυριζόμενη πως το μαγκάλι, το άναψε μόνο το βράδυ του Σαββάτου και κοιμήθηκε μαζί με την κόρη της σε απόσταση ενός μόλις μέτρου από το μαγκάλι χωρίς να συμβεί το παραμικρό, αρνείται πως το μοιραίο βράδυ της Κυριακής το άναψε πάλι.

sara