Υπόθεση σοκ στο Λαύριο: 13χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Μόνο σοκ προκαλεί η είδηση πως ένα 13χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Λαύριο σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης. Λίγο αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι!

Το σοκαριστικό περιστατικό στο Λαύριο έρχεται στο φως μέσα από ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας της περιοχής. Πριν από δυο μέρες το 13χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε με προχωρημένες ωδίνες!

Αφού της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο Αλεξάνδρα. Εκεί, γέννησε ένα υγιέστατο παιδάκι. Βρέφος και μητέρα είναι καλά στην υγεία τους.

Δεν είναι γνωστές ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Κυρίως υπό ποιες συνθήκες το 13χρονο κορίτσι έμεινε έγκυος. Δεν είναι επίσης γνωστό αν στο κέντρο Υγείας πήγε με τους γονείς της ή όχι.

Η ανακοίνωση από το Κέντρο Υγείας Λαυρίου

Με βάση τις στατιστικές ο μέσος όρος ηλικίας της εγκυμοσύνης γυναικών φαίνεται ότι αυξάνει λόγω της χειραφέτησης των γυναικών.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Μία τέτοια εξαίρεση είχαμε την 27/03/2018 στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου. Μια δεκατριάχρονη, μη αλλοδαπή, προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου με προχωρημένες ωδίνες τοκετού.

Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την μαία και τους εφημερεύοντες ιατρούς και διακομίσθηκε σε Μαιευτήριο, συνοδεία ιατρού.

Μητέρα και παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες χαίρουν άκρας υγείας.

Πηγή : newsit.gr