Τουρκικός κατήφορος: Θυμήθηκαν την πτώση του Απάτσι για να προκαλέσουν

Ξεπερνούν κάθε όριο οι τουρκικές προκλήσεις και στο χορό τους μπαίνουν καθημερινά και τα φιλοκυβερνητικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η υπεδραστήρια τουρκική ιστοσελίδα αμυντικού περιεχομένου SavunmaSanayiST.com επέλεξε ένα ανήθικο tweet για να καληνυχτίσει τους 36.600 ακολούθους της στο Twitter: Το βίντεο από την πτώση του Επιθετικού Ελικοπτέρου Apache της Αεροπορίας Στρατού προ διετίας στην Χαλκιδική. Όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη ανάρτηση πυροδότησε τα προκλητικά σχόλια των αναγνωστών της ιστοσελίδας.

Το επιθετικό ελικόπτερο Apache AH-64D συμμετείχε στην μεγάλη στρατιωτική άσκηση «Σάρισα 2016». Στο πλαίσιο της άσκησης από νωρίς το πρωί διεξάγονταν στρατιωτικά γυμνάσια στην περιοχή της παραλίας Βρασνών (κόλπος Κορφανού) όπου προγραμματίζεται να γίνει και ένα παίγνιο που προβλέπει απόβαση ειδικών δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, περίπου στις 9 το πρωί, οι χειριστές του Apache υποχρεώθηκαν σε βαριά προσγείωση ενώ πετούσαν χαμηλά πάνω από τη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 10-15 μέτρων από την ακτή. Για άγνωστο λόγο το επιθετικό ελικόπτερο ακούμπησε στη θάλασσα, ευτυχώς όμως οι δύο χειριστές του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν με τη βοήθεια και των άλλων στρατιωτικών που βρίσκονταν στην παραλία Βρασνών, πολύ κοντά στο σημείο όπου το Απάτσι κατέπεσε.

Πηγή : newsit.gr