Τζένη Μπαλατσινού: Η σέξι εμφάνιση με το αποκαλυπτικό φόρεμα σε fashion show

Πολλές φορές βρίσκεται στον κυκλώνα των δημοσιευμάτων αλλά φαίνεται πως έχει μάθει να το διαχειρίζεται. Η Τζένη Μπαλατσινού ξέρει να ισορροπεί τη δημόσια με την προσωπική της ζωή και για αυτό φροντίζει να κρατά τις δικές της στιγμές για εκείνη και τους ανθρώπους της. Στα επαγγελματικά της όμως είναι περισσότερο διαχυτική και δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για ότι την ρωτούν. Ένα από αυτά είναι και τα σενάρια που ακούστηκαν για τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και όσα ακούστηκαν στο show για τις πλαστικές.

Δεν συζήτησα κάτι για το Next Top Model ενώ γράφτηκαν πράγματα. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα που λέγονται έχουν δίκιο”, σχολίασε η Τζένη Μπαλατσινού μιλώντας στις κάμερες που την συνάντησαν σε επίδειξη μόδας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όσον αφορά τις πλαστικές και τις επεμβάσεις που κάνουν σε πολύ μικρή ηλικία, θεωρώ ότι είναι λάθος. Γιατί είσαι πολύ μικρή, έχεις μια εικόνα που δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το φυσικό. Δεν σου λέω να έχεις μια μύτη που δεν φωτογραφηθεί, οκ θα τη φτιάξεις. Αν και η Κουλιανού έκανε καριέρα και το στήριξε γιατί έχει προσωπικότητα, χωρίς να αλλάξει τίποτα στην εμφάνισή της”, συμπλήρωσε.

Όταν εγώ δούλευα όλο αυτό δεν υπήρχε. Δεν χρειαζόταν να βάλεις στήθος γιατί ήθελα το στήθος της “σαμπάνιας” που λένε. Και μένα μου είχαν ζητήσει επειδή είχα μάγουλα, να αφαιρέσω τους φρονιμήτες και είπα όχι”, πρόσθεσε η Τζένη που έκλεψε τις εντυπώσεις με το μπλε ξώπλατο φόρεμά της.

Πηγή : newsit.gr