Τα 11 καλύτερα sneakers της New Balance που είδαμε φέτος

Η New Balance, γνωστή και ως η εταιρεία που παράγει “μπαμπαδίστικα” και λειτουργικά sneakers από το 1906, έκανε ένα δυναμικό comeback το 2020, καθώς κυκλοφόρησε μια σειρά από μοντέλα που έκαναν πολλούς sneakerheads να την δουν με άλλο μάτι.

Το μοντέλο New Balance 327 για παράδειγμα, το οποίο έγινε σε συνεργασία με την μάρκα Casablanca του σχεδιαστή Charaf Tajer ή το μοντέλο  New Balance 2002R που έγινε σε συνεργασία με τον αντιπρόεδρο των ανδρικών υποδημάτων του οίκου Versace, Salehe Bembury, άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Προφανώς πρόκειται για μοντέλα που δεν θα επέλεγε κανείς να φορέσει σε μια εβδομάδα μόδας, ωστόσο έχουν μια μοναδική εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν την τεχνολογία που έχουν τα μοντέλα του γνωστού αθλητικού γίγαντα με έδρα το Όρεγκον, είναι ιδανικά για οποιονδήποτε ψάχνει ένα κλασικό sneaker χωρίς πολλές “φανφάρες”.

Οι περισσότεροι από εσάς, όπως και εμείς, σίγουρα θα είστε εξοικειωμένοι με το κλασικό μοντέλο New Balance 990, η εταιρεία ωστόσο με έδρα την Βοστώνη φέτος εκανε την διαφορά και μας παρουσίασε νέα μοντέλα, στα οποία αξίζει να επενδύσετε.

Αν λοιπόν είστε φαν της New Balance και θέλετε ένα sneaker που να σας κάνει να ξεχωρίζετε από την μάζα, τα παρακάτω μοντέλα είναι για εσάς.

New Balance 2002R Salehe Bembury


New Balance x Aimé Leon Dore 550


New Balance M920MM ‘Mixed Medium’


New Balance x KITH 1300 ‘Mauve Sole’


New Balance x Patta 920


New Balance x Bodega 997S ‘Better Days’


New Balance x Packer Shoes 992 Made In USA ‘Workwear Brown’


New Balance x Concepts MS327CSC


New Balance x Casablanca 327


New Balance Fresh Foam More v2


JJJJound x New Balance 992

www.perpetual.gr