Τάμτα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Πάρη Κασιδόκωστα – Έξι χρόνια ερωτευμένοι!

Μπορεί πέρσι να γιόρτασε τα γενέθλιά της πάνω στη σκηνή στο κατάμεστο Box, ωστόσο φέτος η Τάμτα έκανε κάτι τελείως διαφορετικό! Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε τα γενέθλιά της, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και έκλεισε τα 40 της χρόνια. Φέτος για πρώτη φορά δεν δούλευε σε κάποια νυχτερινή πίστα της Αθήνας, κάτι που της έδωσε την ευκαιρία να περάσει αυτή τη ξεχωριστή ημέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της Άννυ αλλά και οι καλύτεροί της φίλοι βρέθηκαν στο σπίτι της και της έκαναν έκπληξη – από απόσταση και φορώντας μάσκες προστασίας – για τα γενέθλιά της! Όπως ήταν επόμενο, η Τάμτα ενθουσιάστηκε και έσβησε γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη την τούρτα γενεθλίων της. Φυσικά από αυτή την υπέροχη στιγμή δεν έλειπε από το πλευρό της ο σύντροφός της, Πάρης Κασιδόκωστας.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας είναι μαζί σχεδόν έξι χρόνια και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Η Τάμτα και ο επιχειρηματίας Πάρης Κασιδόκωστας που μεταξύ άλλων έχει ιδρύσει την Panik Records, όλα αυτά τα χρόνια έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους, καθώς επιθυμούν να απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τα επαγγελματικά τους θέματα. Ωστόσο, οι δυο τους ζουν έναν σφοδρό έρωτα και τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει!

Ο CEO της Panik Records βρίσκεται πάντα στο πλευρό της εκρηκτικής τραγουδίστριας και δεν χάνει καμιά της εμφάνιση! Το διάστημα της καραντίνας, μάλιστα, το περνούν μαζί, κάνοντας πράγματα που τους ευχαριστούν όπως μαγείρεμα και βόλτες δίπλα στην παραλία.

Μια ημέρα πριν τα γενέθλιά της, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα MadWalk 2020. Η Τάμτα συνεργάστηκε για πρώτη φορά, με τον ταλαντούχο σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου και παρουσίασε το «Hold On». Το «Hold On» είναι τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στο επιτυχημένο αγγλόφωνο EP της Τάμτα και κυκλοφόρησε την προηγούμενη χρονιά από την MINOS EMI/A Universal Music Group. Για άλλη μια φορά, η Τάμτα, απέδειξε ότι δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το MadWalk, το τηλεοπτικό show μόδας και μουσικής, αφού πραγματικά μας εντυπωσίασε και μας ταξίδεψε με την επιβλητικότητα και την εντυπωσιακή εικόνα ενός αιθέριου performance.

www.Tlife.gr