ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός έχει ήδη διώξει τον κ. Θεοχάρη και δεν του το έχει πει

Με αρκετή δόση ειρωνείας αντιμετωπίσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την στήριξη που δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη , την στιγμή που ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον «αδειάζει» παρουσιάζοντας αύριο την καμπάνια για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού με τον   Στηβ Βρανάκης, ο οποίος  είναι  επικεφαλής δημιουργικού στην Προεδρία της κυβέρνησης.

«Ο πρωθυπουργός έχει διώξει τον κ. Θεοχάρη αλλά δεν του το έχει πει ακόμα « σχολιάζουν τα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Επεσήμαιναν μάλιστα είναι πρωτοφανές το γεγονός πρωθυπουργός να απαξιώνει με αυτόν τον τρόπο τον υπουργό του σε μια στιγμή μάλιστα που η χώρα στηρίζει την οικονομική της ανάκαμψη στην προώθηση του τουρισμού.

Πρόσθεταν δε  ότι εάν ο Χάρης Θεοχάρης  παραστεί στην εκδήλωση το σκηνικό θα είναι εξευτελιστικό για τον υπουργό καθώς θα μιλά για το θέμα του κυβερνητικός παράγοντας ξένος από το υπουργείο  Τουρισμού. Εάν πάλι δεν πάει στην εκδήλωση, τότε θα δείχνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο  ότι  αδιαφορεί για τι συνέπειες που θα έχει η απουσία του για την εικόνα της κυβέρνησης και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ζητά την αποπομπή του Χάρη Θεοχάρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε χθες την αποπομπή του Χάρη Θεοχάρη από τα καθήκοντα του καθώς όπως ανέφεραν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης  :”μετά το πρωτοφανές φιάσκο της περασμένης εβδομάδας, όταν Υπουργός και Υφυπουργός Τουρισμού αλληλοκαρφώνονταν δημοσίως για την γκάφα με τις ζώνες επικινδυνότητας των νησιών και τις καθυστερήσεις  με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα να διασύρει τη χώρας μας και να υποβαθμίζει το τουριστικό μας προϊόν.

Τη μία μέρα το Υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει κατάλογο με 29 χώρες για τις οποίες ανοίγουν τα σύνορα και την αμέσως επόμενη αναρτά κατάλογο του ΥΠΕΞ με διαφορετικό περιεχόμενο, που περιλαμβάνει ακόμα και αεροδρόμια υψηλού κινδύνου σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA). Ξεχνώντας φυσικά και στις δύο περιπτώσεις τις αρχικές του δεσμεύσεις για διαγνωστικά τεστ.

Πηγή : newsit.gr