Συκοφάντης Ερντογάν! «Δολοφονικές ενέργειες της Ελλάδας»

Ερντογάν και Τσαβούσογλου συνεχίζουν το συκοφαντικό και ανιστόρητο παραλήρημά τους εναντίον της Ελλάδας. Σύνοδος για το Μεταναστευτικό με Μακρόν, Μέρκελ και Τζόνσον αλλά χωρίς την Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη!

Νέες συκοφαντικές και εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν στο ταξίδι της επιστροφής του στην Τουρκία από τις Βρυξέλλες.

Βγάζοντας το κοστούμι του ευρωπαίου και φορώντας το κοστούμι του Σουλτάνου, ο Ερντογάν επανέλαβε τις ψεύτικες κατηγορίες εναντίον της χώρας μας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Ερντογάν έκανε λόγο για δολοφονικές ενέργειες της Ελλάδας προς τους πρόσφυγες που ζητούν άσυλο στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Επανέλαβε ότι η Τουρκία δεν σκοπεύει να κλείσει τις πύλες προς την Ευρώπη και κάλεσε εκ νέου την Ελλάδα να ανοίξει τις δικές της.

Σύνοδος για το Μεταναστευτικό στην Κωνσταντινούπολη

Ο Τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι θα φιλοξενήσει μια σύνοδο στην Κωνσταντινούπολη στις 17 Μαρτίου για τη μεταναστευτική κρίση, στην οποία θα συμμετάσχουν ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και πιθανόν ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον. Φυσικά πουθενά η Ελλάδα! Και αν παραστούν όλοι αυτοί οι ηγέτες, δεν θα φταίει ο Ερντογάν.

«Θα συναντηθούμε στην Κωνσταντινούπολη την επόμενη εβδομάδα, την Τρίτη (17 Μαρτίου)», δήλωσε ο Ερντογάν, όπως μετέδωσε το Anadolu.

Πηγή : newsit.gr