Στο νοσοκομείο η Υβόννη Μπόσνιακ – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της

Μια περιπέτεια με την υγεία της είχε η Υβόννη Μπόσνιακ! Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤLIFE, η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου χρειάστηκε να μείνει για λίγες μέρες για θερεπεία στο νοσοκομείο. Ευτυχώς το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της δεν την κάτι σοβαρό, αντιμετωπίστηκε πλήρως και σήμετα το μεσημέρι (Τρίτη) η Υβόννη επέστρεψε στο σπίτι της στον Αντώνη και την μικρή Ελένη που περίμενε την μανούλα της  με λαχτάρα!

Ο Αντώνης ήταν στο πλευρό της καθ΄όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της ενώ σήμερα πήγε να την πάρει από το νοσοκομείο η αγαπημένη της φίλη και κουμπάρα της Μαρία Μπεκατώρου! Το Μαράκι μάλιστα πήγε στην κουμπάρα της την αγαπημένη της pesto μακαρονάδα!

Η φωτογραφία με την μακαρονάδα που απόλαυσε η Υβόννη, λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο! Αριστερά το χέρι της με την πεταλούδα.

Μετά το φαγητό η Υβόννη μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο μαζί με την Μαρία λέγοντας πως σε πολύ λίγο, φεύγουν για το σπίτι της Υβόννης!

Πηγή : newsit.gr