Σακελλαροπούλου – Τσιόδρας: Πιστή εφαρμογή των μέτρων για να περιοριστεί ο κορονοϊός

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε δεκτός από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο καθηγητής ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εξέλιξη της πανδημίας.

Ο κ. Τσιόδρας άκουσε την κ. Σακελλαροπούλου να του ζητά να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες της τόσο στα μέλη της επιτροπής για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες καταβάλλουν ηράκλειες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης.

Μετά την ενημέρωση που είχε από τον Σωτήρη Τσιόδρα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε την απόλυτη ανάγκη της πιστής εφαρμογής των μέτρων που αποφασίζονται, καθώς είναι ο μοναδικός δρόμος για τον περιορισμό των κρουσμάτων Covid-19.

Όπως τόνισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η αναπόφευκτη κούραση, οι αμφιβολίες και πολύ περισσότερο η αδιαφορία και οι ψευδείς ειδήσεις, δεν επιτρέπεται να θολώνουν τη στάση μας απέναντι στον επικίνδυνο αυτόν ιό. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι εβδομάδες που έρχονται είναι κρίσιμες για όλους μας.

Τόσο η Πολιτεία όσο και οι πολίτες, έχουν υποχρέωση να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να αναχαιτισθεί η πανδημία και να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν η κοινωνική ζωή στην ομαλότητα, ανέφερε η ΠτΔ.

www.newsit.gr