Σάσα Σταμάτη: Διασκέδαση μέχρι το πρωί με τους συνεργάτες της και τον αδερφό της!

Η Σάσα Σταμάτη αγαπά τη νυχτερινή διασκέδαση και παρά το γεγονός ότι κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει τη lifestyle εκπομπή Ooh Lala δεν σταματά να βγαίνει! Δεν είναι λίγες οι φορές, που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την γνωστή δημοσιογράφο σε κάποιο νυχτερινό κέντρο να διασκεδάζει με αγαπημένους της καλλιτέχνες. Μάλιστα, μαζί με την διασκέδαση πάντα συνδυάζει και την δουλειά της, παίρνοντας συνεντεύξεις από τους τραγουδιστές.

Το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Fantasia και διασκέδασε με τα τραγούδια της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Πέτρου Ιακωβίδη! Βέβαια, δεν πήγε μόνη της αλλά την συνόδευσε όλη η ομάδα της από την εκπομπή Ooh Lala αλλά και ο αδερφός της, Παναγιώτης. Η Σάσα Σταμάτη μαζί με τους συνεργάτες της έβαλαν τα καλά τους και το έριξαν έξω! Πρόκεται άλλωστε για μια δεμένη παρέα που περνάει καλά και εντός και εκτός του πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια να διασκεδάζει με την ψυχή της, μαζί με την Τζώρτζια Γεωργίου, τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τον Παναγιώτη Τάτση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Με τον αδερφό της Παναγιώτη

Πηγή : newsit.gr