Ράνια Θρασκιά: Πιο ανανεωμένη από ποτέ μας δείχνει την ευαίσθητη πλευρά της

Η Ράνια Θρασκιά διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Η παρουσιάστρια έχει ανοίξει δικό της υποστηρικτικό κέντρο το οποίο έχει ως στόχο την προσωπική και οικογενειακή εξέλιξη. Η σύμβουλος υγείας, έπειτα από αρκετά χρόνια αποχής από τα φώτα της δημοσιότητας και προσήλωσης στην οικογένειά της, την περσινή σεζόν έκανε δυναμικό come back στην εκπομπή της καλή της φίλης,  Φαίης Σκορδά.

Η γλυκιά Ράνια έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιό της από τον Ανδρέα Φωτόπουλο και απολαμβάνει κάθε λεπτό της νέας της ζωής. Οι δύο γιοι της, 6 και 8 χρονών, δεν παύουν στιγμή να αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της. Το καλοκαίρι, οι τρεις τους έκαναν διακοπές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και απόλαυσαν τις στιγμές τους δίπλα στο κύμα. Με την επιστροφή της στην Αθήνα, η ξανθιά παρουσιάστρια μας έδειξε για ακόμη μια φορά την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού της.

Ειδικότερα, η Ράνια είτε μέσα από τη δουλειά της είτε ως άνθρωπος βρίσκεται πάντα στο πλευρό κάθε γυναίκας που την έχει ανάγκη. Αυτή τη φορά, μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανακοίνωσε στους followers της, τη συμμετοχή της στο Race For The Cure, γράφοντας: »Έχουμε δύναμη! Το «Άλμα Ζωής», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, μας εμπνέει να χαρίσουμε λίγη από τη δύναμή μας, μέσα από το πρόγραμμα #xarisedynami στις γυναίκες που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο του μαστού.Εγώ μπήκα ήδη στο almazois.gr και βρήκα πως μπορώ να συνεισφέρω για τη δημιουργία δωρεάν περούκας σε κάθε γυναίκα που το χρειάζεται. Μπορείς να το κάνεις και εσύ. Η συμβολή σου είναι πολύτιμη!».

 

Πηγή : newsit.gr