Πετρέλαιο θέρμανσης και εξυπηρέτηση πολυκατοικιών απο την GHPService

Η εταιρεία GHPService ιδρύθηκε το 1997 με έδρα την Αθήνα. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της διανομής πετρελαίου με απόλυτη επιτυχία, ενώ από το 2001 επεκτάθηκε στις υπηρεσίες  διαχείρισης των κτιρίων, τις απολυμάνσεις και τον καθαρισμό κτιρίων ακολουθώντας ανοδική πορεία και επιδιώκοντας συνεχώς τη βελτίωση,  τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Με τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα μας, αναλαμβάνουμε την διανομή πετρελαίου θέρμανσης, τη μηχανογραφημένη έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών, τη διαχείριση και τον καθαρισμό των κτιρίων, τις αποφράξεις- τον καθαρισμό αποχετεύσεων των κτιρίων, την  συντήρηση των καυστήρων, τις απεντομώσεις-μυοκτονίες, τον καθαρισμό των δεξαμενών πετρελαίου, την πώληση-συντήρηση πυροσβεστήρων, την συντήρηση air-condition των κτιρίων.

Εμείς στο NewsVoice.gr για να γιορτάσουμε την νέα χρονιά αποφασίσαμε σε συνεργασία με την παραπάνω εταιρεία να προσφέρουμε σε ένα τυχερό αναγνώστη το πετρέλαιο θέρμανσης για τον φετινό χειμώνα (500 λίτρα!).

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη GHPService στο diagonismos@newsvoice.gr έως το Σάββατο 9/1/2021 11 π.μ. και κέρδισε το πιο χρήσιμο δώρο για το σπίτι σας τον φετινό χειμώνα.