Παύλος Βαρδινογιάννης – Τζίνα Αλιμόνου: Το βελούδινο διαζύγιο που κατέληξε σε πόλεμο! Όλες οι λεπτομέρειες της αντιπαράθεσης

Μπορεί το διαζύγιο της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη να ξεκίνησε με ήπιες και πολιτισμένες διαδικασίες, αλλά φαίνεται πως εξελίσσεται σε έναν πόλεμο δίχως τέλος, με έντονες δικαστικές διαμάχες που αφορούν τόσο την διατροφή όσο και την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος και του Διονύση Θανάσουλα, η γνωστή ηθοποιός φέρεται να είναι ανυποχώρητη στον αγώνα που κάνει για να πάρει την επιμέλεια και δεν είναι διατεθειμένη πλέον να ανεχτεί καμία συκοφάντηση εις βάρος της.

Από την άλλη πλευρά, ο επιχειρηματίας επιμένει να υποστηρίζει μέσω μαρτύρων πως η Τζίνα Αλιμόνου είναι ακατάλληλη μητέρα, ότι διάγει έκλυτο βίο και πως κάνει χρήση ουσιών, με αποτέλεσμα να επιθυμεί εκείνος την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους. Έτσι, όλα δείχνουν πως η διακριτικότητα και το πολιτισμένο κλίμα που επικρατούσαν στις αρχές ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα και υποστηρίζουν οι πηγές, αποφάσισε να προβεί στις συγκεκριμένες κατηγορίες, περί εξάρτησης και ακαταλληλότητας, μετά την αλλαγή νομικού συμβούλου. Ο ίδιος κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι είναι εθισμένη σε ναρκωτικές ουσίες και πως ξενυχτάει, με συνέπεια η γνωστή ηθοποιός να παρακολουθείται τους επόμενους μήνες από τον καθηγητή Ψυχιατρικής Αθανάσιο Δουζένη, ο οποίος την υποβάλλει σε ενδελεχή έλεγχο. Πιο συγκεκριμένα, η διαδικασία δεν περιλαμβάνει προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά όποτε επιθυμεί ο ίδιος – είτε πρωί, είτε μεσημέρι, είτε βράδυ – την βάζει να δίνει δείγμα ούρων εποπτευόμενη από νοσηλεύτρια, ώστε να είναι σίγουροι ότι το δείγμα είναι δικό της.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας δεν σταματά εδώ αλλά ζητάει από την εν διαστάσει σύζυγό του να δώσει βιολογικό υλικό από το τριχωτό της κεφαλής της για μία εξέταση σε ειδικευμένο τμήμα, η οποία ανιχνεύει ουσίες σε βάθος χρόνου. Η πλευρά της ηθοποιού δεν είναι αντίθετη σε αυτή την εξέταση, αρκεί το δείγμα να σταλεί σε εξειδικευμένο τμήμα κλινικής οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και όχι σε αυτό που επιθυμεί ο πρώην σύζυγός της.

Η επιμέλεια των παιδιών και η διατροφή

Μάλιστα, η Τζίνα Αλιμόνου ζητά την εξ ολοκλήρου επιμέλεια και διατροφή των παιδιών τη, διατροφή για την ίδια και μετοίκηση σε άλλη κατοικία, αφού πλέον αδυνατεί να συνυπάρξει κάτω από την ίδια στέγη με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, για χάρη των τεσσάρων παιδιών τους και μένει στην κατοικία τους στην Φιλοθέη. Σε περίπτωση που ο κ. Βαρδινογιάννης δεν επιθυμεί να εγκαταλείψει το σπίτι, ζητάει από τον ίδιο να νοικιάσει ένα άλλο σπίτι για την ίδια και τα παιδιά της. Η ίδια δηλώνει ότι ζει σε ένα καθεστώς εκφοβισμού και πίεσης. “Έχουν τοποθετηθεί κάμερες στο σπίτι όχι για την ασφάλεια των ενοίκων αλλά για να ελέγχονται οι κινήσεις τους” φέρεται να είπε μάρτυράς της στο δικαστήριο.

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός υποστηρίζει ότι όσον αφορά τα δικά της έξοδα, έχει πάνω από έξι μήνες να πάρει χρήματα από τον επιχειρηματία, ενώ για τα παιδιά μόλις το τελευταίο διάστημα και μαζί με την αλλαγή νομικής υπεράσπισης ο Παύλος Βαρδινογιάννης σταμάτησε να τα καταβάλλει στην ίδια και τα δίνει επιλεκτικά σε υπαλλήλους να τα διαχειρίζονται. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων του, δηλώνει φτωχός ενώ σύμφωνα με τον υπεύθυνο προσωπικής του ασφάλειας οι μηνιαίες απολαβές του επιχειρηματία είναι ως συμβούλου στον όμιλο είναι μόλις 800 ευρώ τον μήνα.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης υποστηρίζει – μέσω μαρτύρων και της συνηγόρου του – ότι όλα τα έξοδα που αφορούν τα παιδιά και την εν διαστάσει σύζυγό του τα πληρώνει η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αν, όμως, η επιμέλεια δοθεί στην κυρία Αλιμόνου, όλα αυτά θα κοπούν, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.

Η συνέχεια του πολύκροτου και πολυσυζητημένου διαζυγίου της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη αναμένεται με ιδιαίτερη ένταση, αφού το δικαστήριο πρόκειται να εκδώσει την απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών το πολύ σε τρεις μήνες.

Πηγή : newsit.gr