ΠΑΟΚ: Ασπίδα… προστασίας Κυριάκου σε Λουτσέσκου! «Οι υπερευαίσθητοι να πάρουν θέση»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου… χτύπησε ξανά μέσα σε λίγους μήνες και -με νέες του δηλώσεις σε Μέσο της Ρουμανίας- ανέφερε και πάλι ότι η ΑΕΚ έκλεψε το περσινό πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι αντίστοιχα περιστατικά με αυτά που συνέβησαν στην Ελλάδα, μπορούν να βρεθούν μόνο στην εποχή της… χιτλερικής Γερμανίας.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν νέες αντιδράσεις και έφεραν την τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση υπέρ του Ρουμάνου προπονητή, διευκρινίζοντας ότι δεν έκανε σύγκριση της Ελλάδας με την Γερμανία του Χίτλερ. Μάλιστα, ζήτησε από τους… υπερευαίσθητους να πάρουν θέση για την ουσία της υπόθεσης!

Το σχόλιο του Κυριάκου Κυριάκου στο Facebook

Υπάρχουν μερικά ενοχλητικά κατάλοιπα δυστυχώς ακόμη και του γκεμπελισμού. Όπως για παράδειγμα να τονίζεις την «εμπορική» έκφραση σε βάρος της ουσίας…

Για να τελειώνουμε: κανείς δεν συγκρίνει τη σημερινή Ελλάδα με την χιτλερική Γερμανία, πολύ περισσότερο ένας άνθρωπος με την οξυδέρκεια του Ραζβάν. Τον τρόπο που στερήθηκε από τον ΠΑΟΚ ένας τίτλος αναγάγει σε παρόμοια περίοδο.

Επίσης κάποιοι υπερευαίσθητοι θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν ευθαρσώς θέση -έστω και απέναντι στη δική μας- για την ουσία της υπόθεσης πριν σχολιάσουν τον τρόπο και τον τόνο διαμαρτυρίας του προπονητή μας.

Για μένα κακώς συνεχίζει να τα λέει, εις βάρος της εικόνας του. Όσοι δεν είχαν μάτια να το δουν, δεν έχουν και αυτιά για να το ακούσουν.

Όσοι δεν νοιάστηκαν για το πως τελείωσε το περυσινό πρωτάθλημα, δεν νοιάζονται και για το πως ξεκίνησε το φετινό.

Ο αγώνας δεν είναι εντυπώσεων αλλά ουσίας και πρέπει να αφορά όσους πέρα από την ομάδα τους, αγαπούν το κανονικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ: Κάποιοι θέλουν «δυναμικές αντιδράσεις» χωρίς επεξήγηση και τους καταλαβαίνω. Όμως όχι τέτοιες που αφαιρούν την ενέργεια από τον πραγματικό στόχο για χάρη των εντυπώσεων. Δυναμικές, δημιουργικές και -προπάντων- νόμιμες είναι οι αντιδράσεις που χρειάζονται κι ας φαίνεται κάποιες στιγμές ότι δεν έχουν αποτέλεσμα… ”

Πηγή : newsit.gr