Παναθηναϊκός: Είναι οριστικό! Απέκτησε δυο παίκτες απ’ τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ… πρόλαβε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία των δυο ομάδων για τους Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη. Φυσικά, λίγο μετά ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι δυο παίκτες θα αγωνιστούν στο “τριφύλλι” με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός διατηρεί οψιόν αγοράς για τον Αλβανό μέσο, σε αντίθεση με τον Έλληνα επιθετικό, που θα επιστρέψει στους Θεσσαλονικείς στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

“Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση των Γιάννη Μυστακίδη, Εργκούς Κάτσε.

Ο Μυστακίδης θ’ αγωνιστεί στους Πράσινους ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Με τη μορφή δανεισμού είναι και η μεταγραφή του Κάτσε , με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το δικαίωμα ν’ αγοράσει τον παίκτη το καλοκαίρι του 2018”

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Προσθήκη στο ρόστερ οι δύο ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας του Εργκους Κάτσε και του Γιάννη Μυστακίδη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κάτσε γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993 στο Κόρτσε της Αλβανίας. Εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν απ΄όπου επέστρεψε το καλοκαίρι του 2017. Ο αμυντικός μέσος είναι διεθνής με την Αλβανία και στον Παναθηναϊκό θα παίξει ως δανεικός με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ο Μυστακίδης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1994 και προέρχεται από την ακαδημία του ΠΑΟΚ. Το 2014 έπαιξε δανεικός στον Πιερικό και το 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής με την εθνική κάτω των 21 ετών. Στον Παναθηναϊκό παραχωρήθηκε δανεικός έως τον Ιούνιο του 2018. »

Πηγή : newsit.gr