Ο Τσίπρας στις «κόκκινες» περιοχές για να… αναδείξει τα προβλήματα του ΕΣΥ

Αποφασισμένος να αναδείξει τα προβλήματα που υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας  και στις ΜΕΘ στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και στην επαρχία εξαιτίας της ελλιπούς στελέχωσης και των ελλείψεων που υπάρχουν στην υγεία «καθώς η κυβέρνηση δεν έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα» εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος χθες (10.11.2020) επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η τακτική αυτή εντάσσεται στο σχέδιο που έχουν εκπονήσει τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το οποίο έχει να κάνει με την πεποίθηση τους ότι τα ΜΜΕ δεν παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα που υπάρχει σήμερα στο ΕΣΥ, καθώς οι καταγγελίες που υπάρχουν από τους νοσοκομειακούς γιατρούς λένε ότι η κατάσταση έχει ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια. Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε λοιπόν να επισκεφθεί όλες τις περιοχές που εμφανίζονται στο κόκκινο εξαιτίας της πανδημίας προκειμένου να αναδείξει την πραγματική εικόνα που βρίσκεται η υγεία στη χώρα «με ευθύνη της κυβέρνησης».

Από τα Γιάννενα, μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι αντιμετώπισε την πανδημία «με εγκληματική ολιγωρία και αδράνεια».

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου κατέληξαν στο ότι θα πρέπει να αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες, καθώς, όπως λένε, από την πλευρά της κυβέρνησης υπάρχει «κυνική ομολογία αποτυχίας και  εγκληματική αμέλεια 8 μηνών».

www.newsit.gr