Ο “Μπούμπης” και τα άλλα τρία συμβόλαια – Η λίστα του θανάτου μεγαλώνει

Ο επονομαζόμενος και “Μπούμπης” φέρεται να είχε σχέσεις με τον αντίπαλο του Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλη Γρίβα που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2017 έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά. Ενάμιση χρόνο μετά ήρθε η δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου και έτσι η δολοφονία του Γιώργου Λίτσα χθες στους Αγίους Αναργύρους θεωρείται απάντηση της αντίπαλης πλευράς…

Ο Γιώργος Λίτσας και ο Βασίλης Γρίβας ήλεγχαν κατά τους αστυνομικούς ένα μεγάλο μέρος του Πειραιά. Η ρήξη τους με τον Βασίλη Στεφανάκο έφερε ανοιχτή σύγκρουση και άρχισαν να μιλούν τα όπλα. Πλέον θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει και συνέχεια και αυτή η συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr περιλαμβάνει περισσότερα από ένα χτυπήματα.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η λίστα του θανάτου περιλαμβάνει τρία ονόματα. Ανθρώπους που έχουν μπει στο στόχαστρο και ίσως έχουν ήδη βγει στο όνομά τους συμβόλαια θανάτου από ανθρώπους που θέλουν να εκδικηθούν τον θάνατο του Βασίλη Στεφανάκου, αλλά ταυτόχρονα να διασφαλίσουν ότι οι περιοχές που ήλεγχε εκείνος θα μείνουν στην δική τους επιρροή.

Πηγή : newsit.gr