Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Θα κάνουμε υπερήφανό κάθε φίλαθλο της ομάδας”

Μήνυμα ικανοποίησης και χαράς από τον Πέδρο Μαρτίνς για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Υποσχέθηκε τίτλους με βάση τη δουλειά που ξεκίνησε το Μάιο του 2018:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την Πέμπτη (07.05.2020) την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πέδρο Μαρτίνς, για δύο ακόμα χρόνια.

Με ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Μαρτίνς δήλωσε ενθουσιασμένος για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κάνει κάθε οπαδό της ομάδας υπερήφανο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επεκτείνω το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Είναι θέμα μεγάλης τιμής και υπευθυνότητας να οδηγείς αυτή την ομάδα, και θέλουμε να χτίσουμε πάνω στη δουλειά την οποία ξεκινήσαμε τον Μάιο του 2018. Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για να κερδίσουμε τίτλους γι΄αυτό το σπουδαίο σύλλογο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του σε εμένα και το επιτελείο μου, όπως και όλους τους πόρους που έχει προσφέρει από την πρώτη μέρα. Ευχαριστώ και εσάς, τους φιλάθλους μας, που μας υποστηρίζεται ακούραστα κάθε ημέρα, έχετε την απέραντη ευγνωμοσύνη μου. Χωρίς εσάς, η επιτυχία δεν είναι εφικτή. Θα κάνουμε κάθε φίλαθλο της ομάδας μας απ’ όλο τον κόσμο υπερήφανο», ανέφερε ο 49χρονος Πορτογάλος τεχνικός.

Πηγή : newsit.gr