Ολυμπιακός: Εξετάζει τη «μετακόμιση»! Επιστολή στην Αδριατική Λίγκα

Την ώρα που η διεξαγωγή του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός βρίσκεται ακόμα στον… αέρα και οι “ερυθρόλευκοι” δεν φαίνεται να κάνουν πίσω στο αίτημα τους για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι “αιωνίων”, οι Πειραιώτες φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο αποχώρησης τους από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Livesport”, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσέγγισε την Αδριατική Λίγκα -μέσω επιστολής που έφτασε στα γραφεία του πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ- κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις τους στην εφημερίδα ο CEO της Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι “ερυθρόλευκοι” ζήτησαν -από τον εκτελεστικό διευθυντή- πληροφορίες για τη λειτουργία της Λίγκας, τη μετοχική της σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής και γενικότερα ό,τι αφορά στη συμμετοχή μιας ομάδας.

“Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημά μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νόβοσελ.

Πηγή : newsit.gr