Νέες ημερομηνίες για τους διαγωνισμούς για τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Ηγουμενίτσας

Παράταση της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Ηγουμενίτσας έδωσε ο ΤΑΙΠΕΔ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, για την πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης η ημερομηνία παρατείνεται έως την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020, για την υπο-παραχώρηση του Φίλιππος Β’ στο λιμάνι της Καβάλας, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 και για την πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας: την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον των Αμερικανών για επενδύσεις στα Λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Καβάλας παραμένει ενεργό.

Όσον αφορά την απόφαση για παράταση των ημερομηνιών, αυτή ελήφθη, μετά από σχετικά αιτήματα των ενδιαφερόμενων επενδυτών για την έγκαιρη συλλογή των νομιμοποιητικών εγγράφων.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι παράταση μέχρι τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έχει δοθεί και στο διαγωνισμό που αφορά τη σύμβαση παραχώρησης της χρήσης, ανάπτυξης και εκμετάλλευσης του υπόγειου φυσικού χώρου του κοιτάσματος φυσικού αερίου «Νότια Καβάλα» ως χώρου αποθήκευσης φυσικού αερίου.

www.newsit.gr