Νέα «περιπετειώδης» έκδοση για το υβριδικό Subaru Forester

Το Subaru Forester ήταν από γεννησιμιού του ένα μοντέλο που διψούσε για περιπέτεια. Και αυτό δεν άλλαξε ούτε στη νέα και εξηλεκτρισμένη γενιά του, με τη νέα έκδοση Adventure να αναλαμβάνει να μας το υπενθυμίσει.

Με εμφάνιση που δικαιολογεί απόλυτα την ονομασία της, η νέα έκδοση Adventure έχει επιπλέον του πλούσιου βασικού εξοπλισμού του Forester e-Boxer, νέα γρίλια στη μάσκα, μαύρες ζάντες 18’’ και ηλιοροφή, καθώς και διάφορα εξωτερικά προστατευτικά και διακοσμητικά στοιχεία που ξεχωρίζουν με το βαθύ πορτοκαλί χρώμα τους.

Η πορτοκαλί υπογραφή της έκδοσης Adventure συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με τις διακριτικές πορτοκαλί ραφές στην κονσόλα, στο τιμόνι, στο λεβιέ ταχυτήτων αλλά και στα νέα, αδιάβροχα καθίσματα.

Όλα αυτά μαζί με το πακέτο της μόνιμης συμμετρικής τετρακίνησης της Subaru, του υβριδικού κινητήρα e-Boxer και του συστήματος προληπτικής ασφάλειας EyeSight, κάνουν το νέο Forester ένα πραγματικό SUV απόδρασης και περιπέτειας.

Το νέο Forester e-Boxer Adventure είναι άμεσα διαθέσιμο στη χώρα μας και διατίθεται σε δύο χρωματισμούς. Στο λευκό Crystal White Pearl και το σκούρο γκρι Magnetite Grey, με τιμή που ξεκινά από τα €48.360.

www.drive.gr