«Μύδροι» από την Αλεξία Μπακογιάννη για Κουφοντίνα! «Ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος μεταπολεμικά»!

Η κόρη του -δολοφονημένου από την 17Ν Παύλου Μπακογιάννη- Αλεξία Μπακογιάννη, πληροφορήθηκε την είδηση της μεταφοράς του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου και όπως είναι λογικό είναι… στα κάγκελα.

Οργισμένη η Αλεξία Μπακογιάννη

Αλεξία ΜπακογιάννηΗ ίδια με τηλεοπτική της παρέμβαση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την τηλεοπτική εκπομπή Magazino, έστειλε το δικό της μήνυμα, το οποίο ήταν πραγματικά ένα μήνυμα «κόλαφος».

Ένα μήνυμα που απορρέει από την προσωπική τραγωδία που έζησε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989. Την ημέρα δηλαδή που ο πατέρας της, δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μπακογιάννης, δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.

«Κατ’ αρχάς να σας πω ότι για μας όλους κι όταν λέω όλους εννοώ όλες τις οικογένειες των θυμάτων του κ. Κουφοντίνα προσωπικώς αλλά και της 17Ν συνολικά, αυτό έρχεται ως κερασάκι σε μία τούρτα των τριών τελευταίων χρόνων, όπου η μία απόκλιση απέναντι στους νεκρούς μας, έρχεται πάνω στην άλλη», τόνισε ξεκινώντας.

Για να συνεχίσει: «Η ευρύτερη συμπεριφορά που έχει τη χαρά να απολαμβάνει ο κύριος Κουφοντίνας, είναι εντυπωσιακή. Δηλαδή μένουν μέσα στις φυλακές μας παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος μεταπολεμικά, μεταφέρεται στις αγροτικές φυλακές.

Αυτό σημαίνει ότι όλη μέρα θα κάνει βόλτες, θα μπορεί να έχει κάποιες γεωργικές ασχολίες και θα πηγαίνει σε κάποια σπιτάκια να κοιμάται το βράδυ. Αυτό είναι. Και κρατάμε άλλους κι άλλους μέσα στις φυλακές για να στείλουμε τον μεγαλύτερο δολοφόνο που έχει υπάρξει ποτέ, που δεν έχει μετανιώσει ποτέ για τίποτα, στις αγροτικές φυλακές«, τόνισε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό αέρα.

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό

Σε άλλο σημείο δήλωσε πως «θέλουμε την δίκαιη τιμωρία των τρομοκρατών«. Προς το τέλος της παρέμβασής της στην εκπομπή, εξαπέλυσε και μία σφοδρότατη επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά.

Με πραγματικά «βαριές» κουβέντες. Συγκεκριμένα, η Αλεξία Μπακογιάννη τόνισε: «Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την συγκεκριμένη κυβέρνηση από την ώρα που έχει εκλεγεί,  με αποκορύφωμα το σημερινό, που δεν στέκει ούτελογικά ούτε συναισθηματικά, η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω και θέλω να το πω ξεκάθαρα και απόλυτα, είναι ότι ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Και είμαι απόλυτη σε αυτό πλέον…«.

Δείτε όσα δήλωσε η Αλεξία Μπακογιάννη

Πηγή : newsit.gr