Μητσοτάκης: Το “δεξί” του χέρι “χαστουκίζει” τον Τσίπρα

“Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση πνίγηκε στις λάσπες της Μάνδρας, κάηκε στο Μάτι, χάθηκε στις Πρέσπες. Δεν αξίζει στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες μια τέτοια κυβέρνηση”, υπογράμμισε το δεξί χέρι του κ. Μητσοτάκη, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, κ. Λαζαρίδης, ανέφερε πως είναι φανερό ότι το βράδυ της Δευτέρας “είχαμε μια επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία, η οποία συνεχίστηκε και πριν λίγες ημέρες με την επίσκεψη του κ. Καμμένου στο Μάτι, όπου σας θυμίζω ζήτησε και τα ρέστα από τους πολίτες που καταστράφηκαν”.

Ο άνθρωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Μακάριος Λαζαρίδης σημείωσε πως κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτονται οι τεράστιες ευθύνες που έχει αυτή η κυβέρνηση για τη διαχείριση της συγκεκριμένης καταστροφής.

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, επισήμανε: “Εκτός από ανίκανος, αναποτελεσματικός και επικίνδυνος, αποδεικνύεται και μοιραίος όπως είναι και η κυβέρνηση του”.

“Ακούσαμε” συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, “τον πρωθυπουργό να μιλάει για αποσταθεροποίηση. Ποιος αποσταθεροποιεί τον πρωθυπουργό; Ο πρωθυπουργός είναι αποσταθεροποιημένος μήνες τώρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα”.

Πηγή : newsit.gr