Μαριέττα Χρουσαλά: Καλοκαιρινές βόλτες στη Μυτιλήνη!

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ζουν μόνιμα στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια μαζί με τα παιδιά τους. Ο χρόνος τους μοιράζεται ανάμεσα σε Μαϊάμι και Λονδίνο, μιας και οι επαγγελματικές δραστηριότητες του επιχειρηματία είναι εκτός Ελλάδας. Ωστόσο, τα καλοκαίρια τα περνούν πάντα στην πατρίδα. Δεν χάνουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα των ελληνικών νησιών και φυσικά να χαρούν τους συγγενείς τους.

Από τους σταθερούς προορισμούς του ζευγαριού είναι η Μύκονος. Το νησί των Ανέμων έχει φιλοξενήσει πολλές σημαντικές στιγμές της κοινής ζωής του ζευγαριού και είναι συνυφασμένο με χαρές και ξεγνοιασιά. Ότι χρειάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι δεσμοί που έχουν αναπτύξει με τον τόπο και τους ανθρώπους του είναι δυνατοί και για αυτό και κάθε καλοκαίρι περνούν εκεί  πολλές από τις μέρες τους στην Ελλάδα.

Από την φετινή τους λίστα με τα νησιά δεν έλειψε και η Αντίπαρος. Φαίνεται πως το ζευγάρι έχει αδυναμία στα κυκλαδίτικα νερά και επισκέφτηκε και αυτό το νησί όπου συνάντησαν μάλιστα και το αδερφό της Μαριέττας, Θανάση Χρουσαλά.

Ενώ, τώρα το ζευγάρι απολαμβάνει τις βόλτες του στη Μυτιλήνη! Η Μαριέττα, μάλιστα, ανέβασε στο Instagram και φωτογραφία από το Κάστρο στο Μόλυβο!

Πηγή : newsit.gr