Μαρία Σολωμού – Πάνος Μουζουράκης: Οι τρυφερές στιγμές τους σε νυχτερινή έξοδο!

Εννέα χρόνια μαζί και απόλυτα ερωτευμένοι! Η σχέση της Μαρίας Σολωμού και του Πάνου Μουζουράκη μπορεί να δοκιμάστηκε πρόσφατα, όταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης έμεινε για μερικούς μήνες στο Los Angeles, για να κυνηγήσει το όνειρό του –πραγματοποιώντας κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες- αλλά οι δυο τους συνεχίζουν να είναι full in love και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Η αλήθεια είναι πως η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης είναι πολλά χρόνια ζευγάρι και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον. Οι δυο τους, αν και προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στα προσωπικά τους, δεν έχουν κρύψει αυτήν την όμορφη σχέση, αλλά και την αγάπη και τον θαυμασμό που τρέφουν ο ένας για το πρόσωπο του άλλου.

Πριν μερικές ημέρες, η γοητευτική ηθοποιός και ο εκκεντρικός καλλιτέχνης έκαναν μια βραδινή έξοδο στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Τάμτα, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι δυο τους αδιαφορούσαν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα και ήταν αρκετά διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον. Η Μαρία και ο Πάνος χόρευαν όλο το βράδυ, αντάλλασσαν άκρως ερωτικές ματιές και για ακόμη μια φορά απέδειξαν πόσο ταιριαστοί και ερωτευμένοι είναι.

Δες τις φωτογραφίες:

Πηγή : Tlife.gr