Λαζαρίδης σε Καμμένο: Σε αφήνω να πορευτείς μόνος σου στον κατήφορο που επέλεξες

«Είναι αδιανόητο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να θεωρεί ότι η εθνική ευαισθησία, ο πατριωτισμός και η προσπάθεια υπεράσπισης της Μακεδονίας μας, είναι αποτέλεσμα χρηματισμού ή διαπλοκής. Αποτέλεσμα χρηματισμού και διαπλοκής  είναι η εγκατάλειψη των ιδεωδών και των εθνικών δικαίων της πατρίδας. Επομένως, αλλού θα πρέπει να κατευθύνονται αυτές οι κατηγορίες. Δεν θα ανοίξω διάλογο. Αφήνω τον Πάνο Καμμένο να πορευτεί μόνος του σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο που επέλεξε», δήλωσε σήμερα ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στον Γιώργο Λαζαρίδη στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, είπε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής δεχόταν απειλές τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του. «Του έστελναν κομμένες γάτες, κεφάλια στο σπίτι του», είπε. Και πρόσθεσε μάλιστα ότι μετά από τηλεφώνημα Δημήτρη Καμμένου, ο Γιώργος Λαζαρίδης μαζί με ένα ακόμη στέλεχος των ΑΝΕΛ, πήγαν σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου κάποιοι θέλησαν να τους χρηματίσουν.

Εκπρόσωπος Τύπου ΑΝΕΛ: Η υπεράσπιση της πατρίδας είναι υπόθεση γενναίων ανδρών

«Ο εντός εκτός και επι τα αυτά, δεν δικαιούται να ομιλεί. Η εθνική ευαισθησία και η υπεράσπιση της πατρίδας είναι υπόθεση γενναίων ανδρών. Ανήκει ο κ. Λαζαρίδης σε αυτούς;», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, απαντώντας στον ανεξάρτητο βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργο Λαζαρίδη και σημειώνει: «Οι πράξεις του έδειξαν πως όχι. Ας τον συνοδεύει από δω και στο εξής η ντροπή».

Πηγή : newsit.gr