“Κραυγή” του Πετρούνια για τις εγκαταστάσεις στον Αγ. Κοσμά – “Δεν θα αντέξει η σκεπή”

Ο Λευτέρης Πετρούνια έστειλε μήνυμα στην Πολιτεία ζητώντας να στηριχθούν οι αθλητές και να συντηρηθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις, εκφράζοντας τη βαθιά του απογοήτευσή του και την ανησυχία του με αφορμή τις εικόνες του πλημμυρισμένου κλειστού γυμναστηρίου του Αγίου Κοσμά.

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται αρκετές από τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, με τις εικόνες από το κλειστό γυμναστηρίου του Αγίου Κοσμά, που η οροφή πλέον επιτρέπει στη βροχή να πλημμυρίζει το χώρο όπως έγινε την Πέμπτη (4/6) να είναι χαρακτηριστικές.

Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας, με αφορμή αυτό το πρόσφατο περιστατικό εξέφρασε την απογοήτευσή του κάνοντας έκκληση στην Πολιτεία να βοηθήσει τους αθλητές να συνεχίσουν να φέρνουν διακρίσεις στη Ελλάδα, αλλά πρωτίστως να φροντίσουν -μέσω της συντήρησης των εγκαταστάσεων- να μη συμβεί τίποτα… χειρότερο, αφού όπως αναφέρει στην ανάρτησή του η οροφή του γυμναστηρίου δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα.

Το μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια στο Facebook

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την πραγματική εικόνα που έχουν σήμερα οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Αφορμή η χθεσινή ημέρα, που δυστυχώς δεν ήταν η εξαίρεση αλλά ο κανόνας, με τη βροχή να μας αναγκάζει να σταματήσουμε την προπόνηση μας στο κλειστό γυμναστήριο αφού η σκεπή πλέον δεν μπορεί να την κρατήσει εκτός. Νιώθω πραγματική θλίψη. Στεναχωριέμαι. Σκάω.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε καταφέρει να βγάζουμε πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες κάτω από δύσκολες συνθήκες. Άνισες σε σχέση με τους συναθλητές μας από άλλες χώρες. Βγάζουμε αθλητές υψηλού επιπέδου παρά τους εξοπλισμούς που υστερούν σε σχέση με εκείνους άλλων χωρών. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να ξεχνάμε τα αυτονόητα.

Η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι το χειμώνα να γυμναζόμαστε σε μόλις 3-4 βαθμούς πιο πάνω από την εξωτερική θερμοκρασία και το καλοκαίρι αντίστοιχα, 3-4 βαθμούς πιο κάτω. Κάθε βροχή μας αναγκάζει να σταματάμε την προπόνησή μας και συχνά ο εξοπλισμός μας καταστρέφεται. Αμφιβάλλω πλέον για το πόσο θα κρατήσει η σκεπή από τις βροχές και δεν θα καταρρεύσει.

Πηγή : newsit.gr