Κοτζιάς: Εθνικός ψεύτης ο Καμμένος – Η έμμεση απάντηση με… γραμματική

Η νέα πράξη της κόντρας ανάμεσα στους δυο πρώην της κυβέρνησης, τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, «παίχτηκε» το βράδυ της Δευτέρας (28.01.2019). Ο Νίκος Κοτζιάς αναφέρθηκε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ μιλώντας στην ΕΡΤ και ο Πάνος Καμμένος του «απάντησε» έμμεσα μέσω twitter.

Ο Νίκος Κοτζιάς χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο εθνικό συκοφάντη και εθνικό ψεύτη, σημειώνοντας πως «οι συκοφαντίες του πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης». Αποκάλυψε δε ότι σε περίπτωση που κερδίσει τη δικαστική μάχη «ό,τι κερδίσουμε θα πάει στο υπουργείο Άμυνας, για τις ένοπλες δυνάμεις».

Η «απάντηση» δεν άργησε. Αλλά ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να το κάνει δια της πλαγίας. Δεν έκανε δήλωση ο ίδιος. Δεν έκανε καν tweet. Επέλεξε άλλο τρόπο. Έκανε retweet ένα καυστικό (τουλάχιστον) σχόλιο από τον λογαριασμό «ΑΝΕΛ Συντηρητικοί».

Το σχόλιο έκανε… μαθήματα γραμματικής και ανέφερε: «Συγγενικές λέξεις του πράττω είναι και τα: Πρακτορεύω, Πραξικόπημα, Δυσπραγία κ.α Για τους φίλους της γραμματικής πάντα».

Είχε φυσικά προηγηθεί, το πρωί της Δευτέρας, η παρουσία του Πάνου Καμμένου στον ΑΝΤ1, όπου ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε επιτεθεί ξανά με σφοδρότητα κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών. «Δεν ξέρω αν πήρε λεφτά ο Κοτζιάς, αλλά παρέδωσε τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών σε εταιρεία που καταλήγει σε off shore του Σόρος» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημειώνοντας πως «όλη η ιστορία των Σκοπίων είναι μια μπίζνα».

Πηγή : newsit.gr