Κορονοϊός: Ακόμη τρεις νεκροί στην Ελλάδα και 328 συνολικά

Μεγαλώνει δυστυχώς η λίστα των νεκρών που αφήνει πίσω του ο κορονοϊός στην Ελλάδα, αφού ακόμη τρεις συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους λόγω επιπλοκών που προκάλεσε ο φονικός ιός μέσα σε λίγες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, 17.09.2020, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ακόμη έναν θάνατο, ο οποίος ήταν ο τρίτος τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για ασθενή ηλικίας 63 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και κατέληξε στις 9.00 μ.μ. συνεπεία καρδιακής ανακοπής

Ο πρώτος θάνατος που είχε γίνει γνωστός – μετά την ημερήσια ανακοίνωση του ΕΟΔΥ – αφορούσε σε έναν 97χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Λίγη ώρα αργότερα, επίσης, έγινε γνωστό ότι έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό και μια 89χρονη γυναίκα που κι εκείνη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζουμε πως το απόγευμα της Πέμπτης, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τον θάνατο εννέα ανθρώπων από τη νόσο Covid 19 στην Ελλάδα το προηγούμενο 24ωρο και 325 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Μετά τους τρεις νέους θανάτους, ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τον φονικό ιό στην χώρα μας ανέρχεται σε 328…

www.newsit.gr