Κατερίνα Παπουτσάκη: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και η ρομαντική έξοδος με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της. Εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει γνωστό ότι η αγαπημένη ηθοποιός περιμένει το δεύτερο μωρό της και καρπό του έρωτά της με τον Παναγιώτη Πιλαφά. Ο γιος τους Μάξιμος θα αποκτήσει αδερφάκι και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι αγόρι! Το ευτυχισμένο ζευγάρι βέβαια δεν έχει μιλήσει δημόσια για τα ευχάριστα αλλά είναι μια στάση ζωής που τιμούν όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας. Έχουν επιλέξει να ζουν την οικογενειακή ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί η δουλειά της Κατερίνας να απαιτεί να βρίσκεται αρκετά στην πρώτη γραμμή αλλά έχει καταφέρει να προστατέψει όσο γίνεται την προσωπική της ζωή. Για τον λόγο αυτό και είναι σπάνιες οι κοσμικές εμφανίσεις της με τον σύζυγό της. Το TLIFE τους απαθανάτισε πρόσφατα σε μία από αυτές.

Το ζευγάρι έκανε τον περίπατό του στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια απόλαυσαν μια θεατρική παράσταση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Οι θεατρικές βραδιές είναι από τις αγαπημένες εξόδους τόσο για την Κατερίνα Παπουτσάκη όσο και για τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Όταν η ηθοποιός δεν παίζει σε κάποιο έργο τιμά με την παρουσία της τους συναδέλφους της και ο επιχειρηματίας τη συνοδεύει καθώς είναι κι εκείνος λάτρης του θεάτρου. Φυσικά, σχεδόν πάντα επιλέγουν το κέντρο της πόλης που είναι η περιοχή που μένουν  και κινούνται και στην καθημερινότητά τους.

Πηγή : newsit.gr