Καμμένος – Ζαχαριάδης τσακώνονται για τον… Παπαδημούλη και το συλλαλητήριο

Απασφάλισε για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Καμμένος και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο στόχαστρό του, εκτός από τον Δημήτρη Παπαδημούλη τον οποίο χαρακτήρισε ξανά «πολιτικό χαφιέ» ακόμη και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για την ανακοίνωση μετά το συλλαλητήριο. Είπε πολλά ο αντιπρόεδρος της Βουλής και προκάλεσε την αντίδραση από τον… ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κώστας Ζαχαριάδης ήταν εκείνος που του απάντησε.

Όλα έγιναν στον τηλεοπτικό αέρα. Του ΣΚΑΙ συγκεκριμένα. Πρώτα βγήκε στην πρωινή εκπομπή ο Δημήτρης Καμμένος. Και τί δεν… είπε. Και ακριβώς μετά, στο πάνελ ήταν ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης. Και θέλησε να απαντήσει, χωρίς καν να… προλάβουν να τον ρωτήσουν.

Δημήτρης Καμμένος: Πιστεύω ήταν 600.000 στο συλλαλητήριο

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ξεκίνησε από το συλλαλητήριο, στο οποίο κι εκείνος βρέθηκε. Ζήτησε να σταματήσει η αριθμολαγνεία γιατί δεν έχει σημασία αν ήταν 300, 500 ή 600.000 στο Σύνταγμα. Εκείνος, πάντως, κάπου εκεί τους υπολογίζει τους διαδηλωτές για τη Μακεδονία: στις 600.000 χιλιάδες.

Δεν ήταν 140.000 είπε και πρόσθεσε πως η εκτίμηση αυτή (σ.σ. που έγινε από την ΕΛΑΣ) κάνει ρεζίλι αυτόν που την έκανε, ως μη όφειλε.

«Θα μπορούσε να είναι ένα μονιασμένο συλλαλητήριο», είπε ο Δημήτρης Καμμένος. «Θα μπορούσαμε να είμαστε όλοι εκεί: και οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ».

Τα πυρά κατά της… κυβέρνησης

Και κάπου εκεί ήρθε η πρώτη… «βόμβα». Εξέφρασε τη διαφωνία του με την ανακοίνωση που βγήκε από το γραφείο του πρωθυπουργού. «Δεν μου άρεσε,δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο πρωθυπουργός ταυτίζεται με το γραφείο τύπου του, με την εν θερμώ αυτή ανακοίνωση», τόνισε.

Και κάρφωσε και υπουργούς που καλούσαν τον κόσμο σε πορείες κατά του ασφαλιστικού αλλά δεν ήθελαν να πάει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. «Δεν μπορείς να λες στον κόσμο να κατέβει σε πορείες για το ασφαλιστικό και να του λες όχι μην πας για τη Μακεδονία. Και να λες ότι όλοι όσοι πήγαν είναι οιωνοί φασίστες».

«Το «όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι ναζί και φίλος του Μιχαλολιάκου» είναι μια πολύ ωραία τακτική. Το ζήτημα είναι ότι αυτοί δεν μπορούν να αποδεχτούν τη δεξιά στροφή που έχουν πάρει», είπε ο Δημήτρης Καμμένος σε άλλο σημείο. Και έσπευσε να διευκρινίσε: «στα οικονομικά».

Γιατί στα εθνικά, είπε, «δεν μπορούν να φανταστούν (σ.σ. οι του ΣΥΡΙΖΑ) ότι θα πουν «όχι»», γιατί θα ήταν για αυτούς «πιο δεξιό, πιο συντηρητικό». «Αν μπορούσαν κάποιοι να απεξαρτηθούν από την ταμπέλα θα ήταν πιο εύκολη η ζωή μας. Γιατί κρύβονται και φοβούνται», σημείωσε.

«Πολιτικός χαφιές» ο Παπαδημούλης

Για άλλη μια φορά, ο Δημήτρης Καμμένος επιτέθηκε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη. Τον είπε ξανά πολιτικό χαφιέ. Και «αστειεύτηκε» λέγοντας πως στο συλλαλητήριο του έλεγαν να βγάλει selfie για να τη στείλουν στον… Παπαδημούλη.

«Πόσους θέλουν, να τους μαζέψουμε αλλιώς… δημοψήφισμα»

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έθεσε και θέμα δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό. Μίλησε για απαξίωση της κυβέρνησης όσον αφορά στον αριθμό όσων βρέθηκαν στο συλλαλητήριο. Είπε πως ακόμη και 500.000 κόσμου να συγκεντρώθηκε, αυτό μεταφράζεται σε ποσοστό 10% με 12% σε ψήφους. «Αυτό απαξιώνουν; Θέλουν να μας πουν με πόσους είναι ευχαριστημένοι να τους μαζέψουμε; Αν δεν τους αρέσει, ας πάνε σε δημοψήφισμα».

Κάλεσε δε την κυβέρνηση να «ακούσει» το μήνυμα. Γιατί, κατά τον Δημήτρη Καμμένο, το μήνυμα ήταν ένα: «δεν θα παραδώσουμε τον όρο Μακεδονία».

Ο ίδιος, πάντως, εκτίμησε πως καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα φέρει στη Βουλή λύση με τον όρο Μακεδονία. «Αν έρθει, δεν θα περάσει. Είναι δύσκολο», είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

Όσο για τη στάση των ΑΝΕΛ; «Εμείς θα ψηφίσουμε όχι», είπε. Και εξέφρασε τη θέση πως το κόμμα δεν πρέπει να αποχωρήσει από ενδεχόμενη ψηφοφορία. «Θέλω να μείνουμε στη Βουλή και να ψηφίσουμε όχι. Όταν αποχωρείς βοηθάς να περάσει αυτό που δεν θέλεις.

Αν το κάνεις, αν είναι μια φορά δύσκολη η συγκυβέρνηση σήμερα, θα είναι 1000 πιο δύσκολη την επόμενη», είπε.

«Για… σεξολόγο όσοι με λένε ακροδεξιό»

Ο Δημήτρης Καμμένος ρωτήθηκε και αν τον ενοχλεί που τον αποκαλούν ακροδεξιό. «Δεν με πειράζει, τι να κάνω; Γελάω» είπε. Και δεν απέφυγε τα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ ούτε και σε αυτό το… κομμάτι.

«Ξέρω πως αυτοί που το λένε έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Εδώ μας είπαν ότι έχουμε σχέση παρά φύσιν. (σ.σ. αναφορά στους 53). Δεν ξέρω, αυτό μου κάνει λίγο σεξουαλικό πρόβλημα. Να το λύσουν. Σε σεξολόγο».

Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Καμμένος

Ζαχαριάδης: Δεν θα έλεγες αυτά πριν έξι μήνες…

Στην ίδια εκπομπή, λίγα λεπτά μετά, καλεσμένος ήταν ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης. Και πριν καλά καλά του δοθεί ο λόγος, ζήτησε να απαντήσει στα όσα είχε πει νωρίτερα ο Δημήτρης Καμμένος.

Κυρίως σε ό,τι αφορά στον Δημήτρη Παπαδημούλη. «Μπορεί σε ένα ζήτημα με τους ΑΝΕΛ να έχουμε διαφορετική άποψη. Έχουμε καλή συνεργασία. Και αυτές οι δηλώσεις είναι έξω από το κλίμα» τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πολιτικός χαφιές ο Παπαδημούλης; Τι πράγματα είναι αυτά;» αναρωτήθηκε. Και σημείωσε ότι είναι η πολλοστή φορά που λέει κάτι τέτοιο ο Δημήτρης Καμμένος άρα δεν του… ξέφυγε.

Και στη συνέχεια «κάρφωσε» με τη σειρά του τον βουλευτή των ΑΝΕΛ. Και είπε πως όταν πριν από έξι μήνες ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε να γίνει αντιπρόεδρος της Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξε και τον ψήφισε.

«Τότε δεν είχε μιλήσει με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο», είπε και χαρακτήρισε τον Δημήτρη Καμμένο «εξαίρεση σε μια καλή συνεργασία».

Δείτε τι είπε

Πηγή : newsit.gr