Κάηκε το σπίτι πασίγνωστου τηλεοπτικού προσώπου στο Μάτι!

«Ποσό τυχερός νιώθω που τα κατάφερε η αδερφή μου και η ανιψιά μου τελευταία στιγμή και σώθηκαν…».

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Αρβανίτης, γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη, ενημέρωσε πως το σπίτι της οικογένειάς του στο Μάτι κάηκε ολοσχερώς. Όπως καταλαβαίνουμε και από τη φωτογραφία που ανέβασε, ο πατέρας του ήταν αυτός που με ένα μήνυμα τον ενημέρωσε για την καταστροφή.

«Τι έκθεση να γράψω και εγώ ? Τι σημαίνει για εμένα το σπίτι μου? Ποσό τυχερός νιώθω που τα κατάφερε η αδερφή μου και η ανιψιά μου τελευταία στιγμή και σώθηκαν και δεν βρέθηκαν στην παραλία μαζί με τους άλλους. Δεν ξέρω τι θα έκανα. Πόσο χάλια νιώθω για όλους τους νεκρούς γείτονες και ανθρώπους και τις εικόνες που είδα. Στα μέρη που παίζαμε τώρα είναι σωροί . Όλοι οι φίλοι μου μένουν εκεί τώρα που θα μένουν ? Βοηθήστε εάν είστε εκεί . Ανεβάζω και δεύτερη φωτογραφία για όποιον είναι σε ανάγκη. Όποιος είναι στην περιοχή να βοηθήσει όπως μπορεί παρακαλώ ! Είμαι συντετριμμένος παιδιά.

Friends from abroad stay tuned with the wildfire in Greece ! My house is burned almost lost my family, other people are in need right now !We need your help! GREECE IS IN EMERGENCY ! We need EUROPE to help us out right now ! #greece #wildfire», έγραψε ο Γιώργος Αρβανίτης.

Πηγή : newsit.gr