Θεοδωράκης: Δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση – Δεν αλλάζουμε έδρανα σε αυτή τη Βουλή

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ είπε πως η συμφωνία με τα Σκόπια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αναφέροντας πως η απόφαση για αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ “ ήταν μια δύσκολη και καθόλου ευχάριστη απόφαση με την έννοια ότι είχαμε επενδύσει πολλά στο Κίνημα Αλλαγής”.
«Tώρα Ποτάμι δυνατό και ενωμένο. Είμαστε εδώ για να κάνουμε μια προσπάθεια από σήμερα να ακουστούν ξανά έντονα οι θέσεις και οι αρχές μας. Αυτή η απόφαση είναι καλή και για το Ποτάμι και για το Κίνημα Αλλαγής. Από δω και πέρα πρέπει να αναλώθουμε και οι δύο στην προσπάθειά μας για μια καλύτερη διακυβέρνηση και όχι σε μικρά και μεγάλα εσωτερικά καβγαδάκια», είπε χαρακτηριστικά.
Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταύρος Θεοδωράκης για άλλη μια φορά επεσήμανε ότι πρόκειται για κυβερνητική προπαγάνδα. «Η κυβερνητική προπαγάνδα αρέσκεται να λέει αυτές τις μέρες ότι η δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει μέχρι το Ποτάμι. Ψέματα! Δεν θα στηρίξουμε αυτή την κυβέρνηση. Δεν αλλάζουμε έδρανα σε αυτή τη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.