Επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης»: Χαμός στα δικαστήρια Πειραιά

Η δίκη του οπαδού του Ολυμπιακού δεν έγινε τελικά την Πέμπτη (12/10) και πήρε αναβολή για την Παρασκευή (13/10). Έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά μαζεύτηκαν περισσότεροι από 300 οπαδοί των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι θέλησαν μ’ αυτό τον τρόπο να συμπαρασταθούν στον 20χρονο κατηγορούμενο.

«Είμαστε οπαδοί και όχι εγκληματίες, δυο φάπες τις βαφτίσατε κακούργημα, ληστείες», ήταν το σύνθημα που φώναζαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με αφορμή το γεγονός ότι ο 20χρονος θα απολογηθεί για δύο αδικήματα, αυτό της ληστείας και φυσικά της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ξύλο σε εργάτη

Σύμφωνα με το sdna.gr, έξω από τα δικαστήρια Πειραιά σημειώθηκε νέο κρούσμα βίας σε βαρός ενός εργάτη. Στο δικαστικό μέγαρο υπήρχε ένα συνεργείο, το οποίο έκανε εργασίες στο ασανσέρ. Όπως αναφέρει το εν λόγω αθλητικό σάιτ, αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ένας άτυχος εργάτης βγήκε κάποια στιγμή έξω για να μεταφέρει κάτι στο αυτοκίνητο του κι ακούμπησε κατά λάθος κάποιον από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρισκόντουσαν εκεί.

Ο οπαδός του είπε: «Πιο κει ρε βρωμιάρη»!, με τον εργάτη να αντιδρά, γεγονός που εξόργισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μερικοί εκ των οποίων άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές! Ο εργάτης που ξυλοκοπήθηκε πήγε αργότερα στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση.

Δείτε το ξύλο στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Πηγή : newsit.gr