Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για προϋπολογισμό και click away

Για νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που τρέφεται από την πανδημία κάνουν λόγο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενα στον  προϋπολογισμό που συζητείται στη Βουλή.

Ο προϋπολογισμός του 2020 στρεφόταν κατά του κοινωνικού κράτους, με πολιτικές έντασης των ανισοτήτων λένε στον ΣΥΡΙΖΑ. «Για παράδειγμα, καταργήσατε το κοινωνικό μέρισμα για 3,5 εκατομμύρια δικαιούχους. Μειώσατε κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα προνοιακά, οικογενειακά και κοινωνικά επιδόματα κλπ.

Ο προϋπολογισμός του 2021, βρίσκει τη χώρα να μαστίζεται από την πανδημία, με 3.472 νεκρούς από κορονοϊό μέχρι χτες και με συντελεστή θνητότητας που διεκδικεί παγκόσμια πρωτιά», σημειώνουν

Κατά την άποψή σας, βέβαια, φταίνε οι πολίτες ή και ο χαρακτήρας τους, όπως είπε ο Υπουργός σας, κος Γεωργιάδης, για τη δραματική εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη. Για την ανεργία φταίνε οι πολίτες, αφού δεν γράφουν.

Ταυτόχρονα, είμαστε στις τελευταίες θέσεις στην Ε.Ε. σε δαπάνες για την υγεία και πρωταθλητές στην ύφεση με 11,7% στο τρίτο τρίμηνο του 2020. Λογικό, αφού στην Ε.Ε. και άλλες Κυβερνήσεις είναι νεοφιλελεύθερες, δεν δηλώσαν όμως «ανέμελοι» και «εφησυχασμένοι» αλλά έδρασαν εμπροσθοβαρώς ανέφερε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

www.newsit.gr