Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Αρραβωνιάζονται;

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους λόγω απόστασης, ενώ τώρα κάνει τον γύρο των ΜΜΕ η είδηση ότι η εκρηκτική τραγουδίστρια δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της. Σύμφωνα με την φημολογία, ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα στις αρχές του Δεκεμβρίου, συναντήθηκε με την σύντροφό του και της ζήτησε να… παντρευτούν!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, ωστόσο, το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας διαψεύδει και την πρόταση γάμου αλλά και τον χωρισμό: «Καταρχάς δεν υπήρξε επανασύνδεση, γιατί πολύ απλά το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ. Η Ελένη και ο Αλμπέρτο έχουν ένα πρόγραμμα φορτωμένο από πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Ελένη έχει πάρα πολλές συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδος, στο πλαίσιο της προώθησης της καριέρας της διεθνώς. Ο Αλμπέρτο έχει ως έδρα του τη Σαουδική Αραβία. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει. Αντίθετα, οι δυο τους βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία και με την πρώτη ευκαιρία συναντιούνται είτε στην Ελλάδα είτε στην Ισπανία», εξηγεί άνθρωπος από το φιλικό κύκλο του ζευγαριού.

«Όσο για το αν θα προχωρήσει η σχέση τους στο επόμενο στάδιο, αυτό του γάμου, τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο έχουν προτεραιότητά τους την επαγγελματική τους πορεία και μετά την προσωπική», αναφέρει το ίδιο άτομο, διαψεύδοντας για τα καλά τις φήμες περί αρραβώνα.

Πηγή : newsit.gr