Δ. Καμμένος: «Η Αυλωνίτου είναι ένα φαινόμενο που πάει να σκοτώσει την συγκυβέρνηση»

«Η κ. Αυλωνίτου είναι ένα φαινόμενο που πάει να σκοτώσει τη συγκυβέρνηση», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος. Πρόσθεσε πως: «Αριστερή νομιμοφροσύνη από μένα δεν θα πάρει κανείς. Το πραγματικό πρόβλημα», είπε ο κ. Καμμένος, «είναι κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να φέρουν σε δύσκολη θέση την Ελλάδα, κάποιοι Αριστεροί έχουν δώσει πάσα στον Ερντογάν να λέει αυτά που λέει».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να μαζευτούν οι Συριζαίοι που προκαλούν τους ΑΝΕΛ, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση. Αλλο ο Πάνος Καμμένος, άλλο οι κύκλοι, ο Πάνος δεν με πήρε τηλέφωνο». Ο κ.Καμμένος είπε ακόμα ότι δέχεται bullying από χρήστες του διαδικτύου που τον κατηγορούν ότι «τα παίρνει» για να επιτίθεται σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ, ο Δημήτρης Καμμένος είπε εκείνος ήταν αμυνόμενος στον καβγά με την κ. Αυλωνίτου. Μάλιστα είπε πως εκείνον θα έπρεπε να στηρίξει ο Τέρενς Κουίκ τονίζοντας ότι πιστεύει ότι ο κ. Κουίκ δεν έχει δει το βίντεο με την τηλεοπτική διαφωνία τους.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ έγραψε στο twitter:

«Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων σε σύσκεψη υπό τον @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος».

Πηγή : newsit.gr