Δώρα Ζέμπερη: Τα τελευταία τηλεφωνήματα και οι κάμερες

Τα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού δεκάδες. Οι αστυνομικοί εξετάζουν σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ακόμη και το ενδεχόμενο του μανιακού δολοφόνου. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά, αυτός που μπορεί να σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, λένε έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μια μαρτυρία από το εργασιακό της περιβάλλον για κάτι που την προβλημάτιζε. Άγνωστο εάν πρόκειται για κάποια προσωπική διαφορά ή για πρόσωπο το οποίο ήταν κοντά της και είχε επιδείξει προβληματική συμπεριφορά.

Εκείνο που κάνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να ερευνήσουν τις κινήσεις αλλά κυρίως τις κλήσεις που δέχθηκε για να συνθέσουν το παζλ των επαφών που είχε την μοιραία για εκείνη ημέρα.

Οι κλήσεις θα οδηγήσουν σε πρόσωπα και τα πρόσωπα αυτά θα μπουν στο μικροσκόπιο.

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της έρευνας όλων των πιθανοτήτων ερεύνησαν σε μια μεγάλη ακτίνα αναζητώντας τα προσωπικά της αντικείμενα.

Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και έτσι τα ερωτήματα παραμένουν.

Οι έμπειροι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. επιστρέφουν έτσι, μοιραία, στα τελευταία γεγονότα πριν κοπέί το νήμα της ζωής της.

Προσπαθούν να συνθέσουν το σκηνικό, τις τελευταίες κινήσεις του δολοφόνου.

Όλα δείχνουν ότι αρχικά πάλεψε μαζί της. Τα πρώτα χτυπήματα δεν μοιάζουν θανατηφόρα ή μπορεί κανείς να πει ότι δεν δηλώνουν δολοφονική πρόθεση.

Φαίνεται ότι η κοπέλα αντιστάθηκε. Πιθανώς ο δολοφόνος δέχθηκε κάποιο χτύπημα από την 32χρονη το οποίο τον εκνεύρισε, τον έκανε να χάσει κάθε έλεγχο και τότε όλα δείχνουν ότι της κατάφερε τα δύο μοιραία για τη ζωή της χτυπήματα στο στήθος, το ένα από αυτά στην καρδιά.

Στη συνέχεια ο δολοφόνος, καθώς υπήρχαν εργαζόμενοι και άλλοι πολίτες στον χώρο φαίνεται ότι κινήθηκε προς την πίσω μάνδρα του νεκροταφείου απ’ όπου έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτό το δρομολόγιο, κατά τη διαφυγή του προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί μέσα από κάμερες στη γύρω περιοχή.

Αναζητούν ένα πρόσωπο που θα κινήσει υποψίες. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν το ίδιο άτομο να κάνει την αντίστροφη διαδρομή προς το νεκροταφείο για να πιστοποιήσουν ότι βρισκόταν στον χώρο της δολοφονίας.

Στη συνέχεια θα γίνει έρευνα για το πρόσωπο αυτό, εάν ανήκει στο περιβάλλον της άτυχης Δώρας…

Πηγή : newsit.gr