Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Χαλαρές στιγμές με τους φίλους τους στην Μύκονο!

Η Δούκισσα Νομικού μετά από ένα αρκετά δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, βρίσκει ξανά τις ισορροπίες της και χαμογελά ξανά για χάρη της οικογένειάς της. Μπορεί ο ερχομός του γιου της Δούκισσας και του Δημήτρη Θεοδωρίδη να έφερε ευτυχία, αλλά μερικούς μήνες μετά η ξαφνική απώλεια του Σωκράτη Jr – αδερφού του Δημήτρη – βύθισε την οικογένεια σε ανείπωτη θλίψη.

Όλο το καλοκαίρι, το αγαπημένο ζευγάρι στήριξε με κάθε τρόπο τον Σωκράτη και την Ελένη Κόκκαλη, οι οποίοι επέλεξαν να περάσουν κάποιο διάστημα στην Αντίπαρο. Η Δούκισσα και ο Δημήτρης τους ακολούθησαν για μερικές ημέρες, πάντα μαζί με τον γιο τους, Σάββα.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Gala, λίγο πριν την επιστροφή τους στην Αθήνα, η πανέμορφη παρουσιάστρια και ο σύζυγός της βρέθηκαν στην Μύκονο – όπου ο Δημήτρης Θεοδωρίδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά – και με παρέα καλών φίλων πέρασαν χαλαρές στιγμές σε γνωστό μαγαζί στη Φτελιά.

Δες τις φωτογραφίες:

Αυτές τις ημέρες, πάντως, η Δούκισσα Νομικού έχει επιστρέψει επίσημα στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ευτυχισμένη μανούλα έχει ήδη ξεκινήσει τις φωτογραφίσεις για τις συνεργασίες που έχει με μεγάλα brands, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα ταξιδέψει στο Παρίσι και θα λάβει για πρώτη φορά συμμετοχή στο Paris Fashion Week, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία καλλυντικών. Η γλυκιά παρουσιάστρια θα κάνει catwalk πάνω σε μία πλωτή κατασκευή στη μέση του Σηκουάνα και ανυπομονεί γι’ αυτό!

Πηγή : newsit.gr