Δεν βάζει μυαλό! Ο Τραμπ “πέταξε” τη μάσκα και σόκαρε: “Βγείτε έξω, μη φοβάστε!”

Ο ανεκδιήγητος και υπερμεταφορέας του κορονοϊού Τραμπ συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν… να είναι απλή γρίπη! Με 210.000 νεκρούς, ζητά από τους πολίτες να μην αφήσουν τον ιό να κυριαρχήσει στη ζωή τους! Οργή από τον Μπάιντεν κι όχι μόνο για το νέο, αλαζονικό, σόου.

Μπορεί ο Τραμπ να νόσησε ο ίδιος από κορονοϊό, να μπήκε στο νοσοκομείο και να νοσεί και η σύζυγός του Μελάνια, ωστόσο παραμένει αμετανόητος και ανεκδιήγητος!

Δεν έφτανε το σόου με την έξοδο από το νοσοκομείο, δεν έφτανε ότι έβγαλε επιδεικτικά τη μάσκα του (έτσι κι αλλιώς και στο νοσοκομείο όταν ήταν μέτρα ιδιαίτερα δεν… κρατούσε και έβαζε σε κίνδυνο τους γύρω του) όταν έφτασε στον Λευκό Οίκο. Εκείνο που εξόργισε περισσότερο απ’ όλα ήταν το μήνυμά του, ακόμη ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου με φόντο τον Οβελίσκο της Ουάσινγκτον.

Ένα μήνυμα με το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ένας άνθρωπος 74 ετών που μόλις έχει νοσήσει από κορονοϊό, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια το γεγονός πως στη χώρα του έχουν πεθάνει περισσότεροι από 210.000 άνθρωποι, έχουν μολυνθεί περισσότεροι από 7,5 εκατομμύρια και καλεί τους Αμερικανούς να “βγουν εκεί έξω” και να μη φοβούνται τον κορονοϊό!

Κι όλα αυτά την ώρα που το δεύτερο κύμα πανδημίας στις ΗΠΑ είναι σε εξέλιξη, με δεκάδες χιλιάδες κρούσματα καθημερινά, εκατοντάδες θανάτους και πόλεις και πολιτείες που επαναφέρουν μέτρα του lockdown.

«Μην την αφήνετε να κυριαρχεί στη ζωή σας. Μη τη φοβάστε. Θα το νικήσουμε, έχουμε τον καλύτερο εξοπλισμό, τα καλύτερα φάρμακα, όλα αναπτύχθηκαν πρόσφατα» είπε αρχικά στο μήνυμά του ο Τραμπ και ενώ πρώτα ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Γούολτερ Ριντ όπου νοσηλεύτηκε από την περασμένη Παρασκευή.

Θέλοντας να πείσει τους Αμερικανούς πως ο κορονοϊός δεν είναι κάτι το τρομακτικό (!), ο Ντόναλντ Τραμπ περιέγραψε πως ενώ την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο δεν ένιωθε καλά, μετά αισθανόταν καλύτερα απ’ ότι στα… 50 του!

«Δεν ένιωθα τόσο καλά, και δυο μέρες μετά θα μπορούσα να έχω φύγει δυο μέρες νωρίτερα (σ.σ. να έχει πάρει εξιτήριο εννοεί), ένιωθα περίφημα, καλύτερα απ’ όσο ένιωθα εδώ και πολύ καιρό. Είπα πρόσφατα (ένιωθα) καλύτερα απ’ ό,τι πριν από 20 χρόνια. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει, μην το αφήσετε να πάρει τον έλεγχο της ζωής σας. Είμαστε η καλύτερη χώρα του κόσμου, θα επιστρέψουμε».

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε επίσης να δικαιολογήσει το γεγονός πως δεν πρόσεχε και τελικά κόλλησε κορονοϊό. «Ως ηγέτης σας έπρεπε να το κάνω, γνώριζα τους κινδύνους αλλά έπρεπε να το κάνω. Στάθηκα μπροστά, ηγήθηκα, κάθε ηγέτης θα το έκανε. Τώρα είμαι καλύτερα, ίσως να έχω ανοσία, δεν ξέρω».

Και υποσχέθηκε και θεραπεία άμεσα, μέσα σ’ όλα τ’ άλλα! «Έχουμε τα καλύτερα φάρμακα στον κόσμο, όλα γίνονται γρήγορα και παίρνουν έγκριση (σ.σ. από τον FDA), τα εμβόλια έρχονται άμεσα», κατέληξε.

www.newsit.gr