Αυστραλία: 24χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία τριών κοριτσιών, της μητέρας και της γιαγιάς τους

Η μητέρα της οικογένειας Μάρα Κουίν, εργαζόταν για μεταλλευτική εταιρεία στην Αυστραλία  και εκτός από αυτή, νεκρά βρέθηκαν τρία κοριτσάκια. Η 3χρονη Σάρλοτ ,οι 2 ετών δίδυμες Άλις και Μπέατριξ καθώς και η γιαγιά τους και μητέρα της Μάρα, η 74χρονη Μπέβερλι Κουίν.

Η αστυνομία βρήκε τα θύματα μετά από ενημέρωση που είχε από τον 24χρονο, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε και ο οποίος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα. Ακόμη η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει τις σχέσεις που είχαν τα θύματα με τον ύποπτο, ούτε έχει υπάρξει ενημέρωση για το πότε ή τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκαν. Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί στη δικαιοσύνη σήμερα μέσω βίντεο.

Τα βίαια εγκλήματα δεν είναι συνηθισμένα στην Αυστραλία, ωστόσο αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα στην Δυτική Αυστραλία φέτος, κάτι που προβληματίζει έντονα τις αρχές. Τον περασμένο Μάιο 7 άτομα είχαν σκοτωθεί από πυροβολισμούς σε αυτή την πολιτεία.

Τα εγκλήματα με όπλα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο στην Αυστραλία μετά τους αυστηρούς ελέγχους στην οπλοκατοχή μετά το μακελειό του 1996, όταν ένας δράστης πυροβόλησε και σκότωσε 35 άτομα στην Τασμανία.

Πηγή : newsit.gr