Αυθεντικό NY Brunch στα Pax Homemade Burgers στη Θεσσαλονίκη

Η φιλοσοφία του brunch -που ξεκίνησε από την Αγγλία, αλλά έγινε ευρέως γνωστή στη Νέα Υόρκη- έχει γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια και στη Θεσσαλονίκη.

Το brunch κέρδισε τις καρδιές μας και τα PAX Homemade Burgers μεταφέροντας γνώση και εμπειρία από την κοσμοπολίτικη και απαιτητική Νέα Υόρκη, δεν θα μπορούσαν να μην προσφέρουν το αυθεντικό NY brunch.

1_PancakeBurger_LOW

Στο αγαπημένο στέκι της Καλαποθάκη που έγινε γνωστό στη street food σκηνή της Θεσσαλονίκης για τα homemade burgers και τις φρέσκες τηγανιτές, απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο 10.00-16.00 το πιο λαχταριστό brunch!

4_SweetPralinePancakes2_LOW

Ανάμεσα στις νέες προτάσεις του brunch menu, ξεχωρίσαμε το Pancake Burger, συνδυασμός pancake με μπιφτέκι και ομελέτα που θα σας ξετρελάνει! Σταθερά αγαπημένο το Steak and Eggs, rib eye steak με τηγανιτά αυγά και sauce hollandaise. Το menu περιλαμβάνει κι άλλες επιλογές που καλύπτουν τους λάτρεις τόσο των αλμυρών όσο και των γλυκών γεύσεων και δωρεάν refill στον καφέ φίλτρου καθ’ όλη τη διάρκεια του brunch.

3_Cheesecake_BerriesPancake_LOW

Tip: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γλυκά pancakes που προτείνουν οι chefs.  Λαχταριστά Sweet Praline και απολαυστικά Cheesecake and Berries για να ολοκληρώσετε γλυκά τη γευστική σας εμπειρία στα PAX!

Πληροφορίες

Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8, Θεσσαλονίκη

Πηγή : newsbeast.gr